Kelebek Misali

Haz 6th, 2018

Sizde güzel duyguları bizler ile paylaşmak ister iseniz www.kelebekfinal.net kelebek sohbet sitesi sizlere açıktır.

Su gibi akıp giden zamana karşı koyamaz olduğumuz günlerden bir gündü talan olmuş tüm yaşanmışlıklar bir anda gözlerinden siliniyor.

Sohbet edecek bir çift göz ararken bu yürek gelecek günlerin habercisi gibidir.

kelebek final, kelebek sohbet, kelebek sohbet sitesi, kelebek chat, sohbet, sohbet sitesi, sohbet siteleri, chat, chat sitesi, kelebekAdeta bir kelebek misali kalbinin hiç tanımadığı o duyguyu yeni yeni kendini tanımaya başladığı anlardaydı o anlar.

Keşkeler ile dolu bir yaralı yüreğin ardından sana bir adım daha yakınına geliyordum bir serçenin kanat çırpması gibi.

Kelebeğin zarifliği yumuşacık havada uçuşu gibi karşı koyulamaz bir histi bu mutsuzdum ve yalnızdım çaresizliklerime kelebek sohbet tadı verecek gözlerine baktığımda.

İçimde kelebeklerin çırpınışlarını yansıtacak biri olmalıydı hayatımda ve sanal platformun bizlere sunduğu o güzel gecenin birinde senli sohbet´lerin yaşanacağını bilemeden dalı vermiştik bir akışa.

Bir önceki yazımız olan Sohbet ile gelen arkadaşlıklar başlıklı makalemizde chat, chat sitesi ve kelebek hakkında bilgiler verilmektedir.

  1. ZuhRe
    Haz 6th, 2018 at 23:47

    Her gidis yeni bir gelisn mujdesidir duygu yuklu tebrikler..

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner