Yalnızlık Sözleri

Mar 8th, 2014

Çıkmaz Sokaklara Girmişiz Seninle, Bir Hiçbir Zaman hayata Adım Atmamışız El Ele, Sadece Yalnızlığı öğrenmek için Alıştırmışız Birbirimizi Kendimize.

Zaman Akıp Gidicek Sana Olan Nefretim Asla Bitmeyecek Sözlerim Uçup Gidicek, Ama Yalnızlığım Hiç Bitmeyecek..

Bir Hikayenin Bitişi Değilmişiz Sadece Kapak yazısı Olmuşuz Seninle, Adı yalnızlığın ilkeleri, Nasılmı Konusu? Sev ve Ayrıl Anlayacaksın ozaman Neler Yazdığını..

Ayrılığı benimsemiş bedenim Giderim Neden Diye Sormam Güzelim yalnızlık benim kaderimde Saklı Sen bakma Bana Sevdiğim ben Giderim Yalnızlığıma Sessizce Sevgilim..

Yalnızlığa Mahkum kalmış Bedenim ve gözlerim, Kimseyi Gözrmez Oldum Artık Kimseye Değil Sadece Hayata tutuklu kalmışım Yalnızlığımla Veda Ederim hayata Sevgilim.

Bir Hayatın Kitabında Sadece Nokta Olmuşum yalnızlığıma Aşık Olup hayata ortak bir nokta Olmuşum…

Yalnızlığımda Bir Kelime Oldun Sadece 1 kelime 2 OLmadın Asla hayatımda Nasıl iLk Seni Sevdiysem Şimdide iLk yalnızlığa Mahkum Edensin beni!

Bir Yalnızlığıma Sarılır Ağlarım Sadece Güvenim yalnızlığıma Çünki Yalnızlık beni Asla Bırakmaz ve Aldatmaz..

Bir Yalnızlığın Bestesi Olmuş Hayatım Sadece kendim Söylerim yalnızlığım Dinler Beni, Kimse Karışmaz Hayatıma Ben Ne Yaparsam yalnızlığım izler beni.

Bu hayata Tek Bırakacağım Aşıklara yalnızlığımdır, Sessiz Bir Odaya Hapsolmuş Yalnızlığın Kurbanıyım benden Sonrada Yalnızlıkların Kurbanlarına Hediye Ediyorum Yalnızlığımı.

Her Defasında Gözyaşlarımla Anılarımı Anarak Ağladım ben Sadece Sana Bağlıyım Artık Bir Sen Kaldın Hayatımda Bir Seninle Avuturum Bedenimi Yalnızlığım..

Bir önceki yazımız olan Komik anlamlı sözler başlıklı makalemizde anlamlı, anlamlı sözler ve komik hakkında bilgiler verilmektedir.

No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner