Minik Mahmut Organlarıyla Hayat Verdi

Ağu 5th, 2015

rizeacihaber

Ordu’da kuzeniyle serinlemek için girdiği ırmakta boğulan minik Mahmut’tan acı haber geldi.Geçtiğimiz gün Ordu’nun Ünye İlçe’si Çatak Mahallesi’nde kuzeniyle serinlemek için Curi Irmağı’na giren Mahmut Çetinkaya boğulma tehlikesi geçirmiş,yapılan ilk yardımla Ordu’da ki özel bir hastaneye kaldırılmıştı.Doktorların yoğun çabalarına rağmen hayata tutunamayan minik yavrunun önceki gün beyin ölümü gerçekleşti.Ailesinin onayıyla organları alınan minik Mahmut 4 kişiye umut oldu.Kalp,böbreği ve karaciğeri alınan Mahmut’un organları özel uçakla Ankara Başkent Hastanesi,Erzurum ve İstanbul’da ki nakil yapılacak hastanelere gönderildi.Ordu özel Medical Park Hastanesinde organları alan ekipten Dr. Yağlı habercilere yaptığı açıklamada:

“Hastamızın dün gece beyin ölümü gerçekleşti. Kalp Ankara’da Başkent Üniversitesi Hastanesi’ne gönderildi. Türkiye’deki en küçük kalp nakli yapılan çocuğa bu kalp ikinci kez nakledilecek, bu da önem arz ediyor. Kalp için artık Ordu-Giresun Havalimanı’nı kullanıyoruz. Bu da Ordu için oldukça sevindirici. Mahmut’u kaybettik ama hayatını kaybedecek 4 insana hayat vermiş oldu” dedi.

Acı olayla yıkılan aile çocuklarının organlarının bulunduğu kutuları öpüp,gözyaşı dökerken baba İsa Çetinkaya herkesi organ bağışına davet etti.Yavrularının organlarıyla başka insanlara umut olan acılı aileye Allah’tan sabır diliyoruz…

Bir önceki yazımız olan Arda Kural Daha İyi başlıklı makalemizde Arda Kural, Arda Kural haberleri ve Arda Kural resimleri hakkında bilgiler verilmektedir.

No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner