Kısa Ihanet Mesajları

Mar 18th, 2014

Seninle gezdiğimiz yerlerde gezerken aglarım usulca, hayal ederim güzel günleri dalarım uzaklara, ihanetin gelir aklıma silerim seni aklımdan her defasında..

Seni Deli gibi severken bu ihanet niye? Sana Gülerken Bu Sahte Sözlerinin Anlamı ne? Madem ihanet Edicektin, hayatındaki Doğrun Ne? Sende yalansın Anladım Bunu Güzelce..

Umutsuz yarınlarımın Güneşsiz Sabahı Oldun, Sen Yaşama Sebebim Değil Hüzün Çüçeği Oldun hayatıma ihanetinin bıraktığı Gözyaşlarıyla Bıraktın Beni Bir Başıma..

Sensiz unutmak Zor olasada sileceğim Aklımdan, Seni içimden Atmak Zor olsada ihanetini Hatırlayacağım Her Defasında…

Sigaramın Dumanı Delicesine bedenimin içinde Dolaşırken Her çektiğim Nefeste İhanetini Bastırmaya Çalışıyorum, Yazıklar Olsun Sana Verdiğim Aşk’a.

Butun Dileklerim Senin içindi bir zamanlar, şimdi ise bütün beddularım senin için yankılanıyor boş odamda, yazıklar olsun sana verdiğim zamana..

Eski Anıları Hatırladıkça Hafif bir tebessüm ile anıyorum adını ve sonra ihanetin geliyor aklıma gözyaşlarımla unutmaya çalışıyorum bana dediklerini..

Her Mevsimi Seninle ilkbaharım gibi yaşarken ihanetinle yaşadığım en güzel zamanlarımı kara kışlara çevirdin, ihanetinin rüzgarı vurdu bedenimi ürkek yaşamayı öğretti bana..

Kokun Sinmiş Bedenime her nefesimde hatırluyorum Mazimizi, O bakışların Aklımdan gitmiyor her aklıma geldiğinde ağlıyorum ihanetinin acısını çekiyorum..

Sen Canımda Cananımken Bıraktın Ellerimi, Sen hayatımda Yaşama Sevinciyken hep yolunu gözledim, Hep Sen Sen Derken, Sen Yalanlarınla ihanetinle sahte gülüşlerinle bitirdin beni..

Bumuydu Senin sevgin ? Bumuydu Bana Verdigin Sözlerin? Hani Nerdesin Nerde? Sende Bir ihanetin içinde Kaybettin Kendini Sahte Sevgili..

Gözlerim Seni beklerken, bedenim Bakışlarınla hayata Meydan Okurken, Sözlerinle Korkmadan Adım Atarken, İhanetinin Duvarına Çarptım Ansızın..

Bir önceki yazımız olan Kısa Günaydın Mesajları anlamlı sözler başlıklı makalemizde anlamlı sözler, günaydın ve günaydın mesajları hakkında bilgiler verilmektedir.

No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner