G Harfi ile Başlayan Rüya Tabirleri

Şub 9th, 2014

geyik görmek

Geyik ve yavrusu mala borçtan kurtulmaya bekar için evlenmeye Başının geyik başı olduğunu görmek reis ve yöneticiliğe delalet eder. Geyik görmek çok güzel bir rüya olarak yorumlanır. Genç bir erk ..

rüyada gıybet etmek görmek
iyilikleri iptal etmeye işaret eder. Bir kimse rüyada bir insani giybet ettigini görse ve o kimsenin yaptigi giybet fakirlikle ilgili ise o fakirlik giybet eden kimseye döner. Eger yaptigi giybet r ..

gitar görmek

artistik kabiliyetlerinizin bulunduğuna işarettir. Rüyada gitar sesi duymak postadan çoktandır beklediğiniz bir haberin geleceğine işarettir. İyi haber sevinç olarak yorumlanır. Aşk mektubu ve sevg ..

rüyada giysi görmek
eskimiş giysiler; tanımadığınız bir kişinin size kötülük yapacağı anlamındadır. Temiz ve yeni giysiler varlığın haberidir. Yırtılmış eskimiş giysiler; tanımadığınız bir kişinin size kötülük yapacağı ..

gül görmek

onu gören herkes için hayır ve iyiliğe delalet eder. hatırlanmaya Gül koklamak sevinç ve feraha bir kadını öpmeye misafir ya da mektup gelmesine Gül tomurcuğu genç kıza çocuğa ve pek yakında mey ..

gülmek görmek

mala ve zenginliğe kavuşacaktır. Kahkahalarla güldüğünüzü gördüyseniz birçok yeni arkadaş sahibi olacaksınız ve uğraştığınız her işin başarıyla sonuçlandıracaksınız demektir.

Bir önceki yazımız olan F Harfi ile Başlayan Rüya Tabirleri başlıklı makalemizde f, f harfi ile ve F Harfi ile Başlayan Rüya Tabirleri hakkında bilgiler verilmektedir.

No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner