Fenerbahce 90+7’de Kazandi

Ağu 31st, 2015
fenerbahçe

Fenerbahce uzatmalarda kazandı

Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig’de 3. haftada oynadığı Antalyaspor maçında 90+7 adeta ipten döndü.Sahasında Antalyaspor’u konuk eden sarı-lacivertli ekip beklenilen performansın çok altında oynayarak taraftarlarını hâyâl kırıklığına uğrattı.Kadrosuna kattığı yıldızlarla spor gündemini uzun süre işgâl eden ama ardarda aldığı başarısız sonuçlarla hem Şampiyonlar Lig’inden olan hemde Spor Toto Süper Lig’de umduğunu bulamayan Fener son dakikada tartışmalı bir golle haksız 3 puanı hanesine yazdırdı.Nani’nin 42. dakikada attığı golle ilk yarıyı önde kapatan sarı-lacivertli ekip,70. dakikada Guilherme’nin attığı golle şok yaşadı.Maç sonuna kadar Fenerbahçe tarafının adeta ölüp ölüp dirildi. Sarı-lacivertli ekip 90+5’de rakibiyle girdiği ikili mücadelede kendini yere atan Diego Ribas’ı görmeyen hakemin serbest vuruş kararı vermesiyle 90+7’de Nani’nin golüyle gülen taraf oldu.Geçtiğimiz sezonda tartışmalı birçok golle anılan Fenerbahçe’nin aldığı haksız 3 puanlara hem kendi hemde diğer takımların taraflarından tepkiler geliyor.Yıllardır her yenilgi sonucu hakemlere yüklenen ve bu konuda defalarca ceza alan,kimi zamanda göz yumulan Aziz Yıldırım’ın maç sonu açıklamalarıyla pes dedirtti.Aziz Yıldırım yaptığı açıklamasında maçın hakemlerine isyan ederken, ”Birgün sahaya inip iki tokat patlatacağım hakeme o olacak” gibi skandal ifadeler kullandı.Son yıllarda Türk futbolunda yaşanan bu olaylar Türk futboluna olan güveni ciddi şekilde sarsmakta.Maç sonu sosyal medyada hem Galatasaray’lı,hem Fenerbahçe’li taraftarlar Diego Ribas’ın golünü ve skoru caps yağmuruna tuttu. Atılan bu haksız golle Spor Toto Süper Lig’de haftayı lider olarak tamamladı.Bu gol aynı zamanda Fenerbahçe’nin büyük umutlarla transfer ettiği Portekiz’li futbolcu Luis Nani’nin resmi maçlardaki ilk golü olarak kayda geçti.

Bir önceki yazımız olan Cimbom Konya'da Yikti Gecti başlıklı makalemizde Burak Yılmaz, Burak Yılmaz haberleri ve cimbom hakkında bilgiler verilmektedir.

No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner