Etkileyici Mesajlar Anlamlı Güzel Sözler

Mar 8th, 2014

Yılların Ağlatamadığı Bu Gözleri Sen Ağlattın, Mevsimlerin Yıkamadığı Bu Bedeni Sen Yıktın, Acılara Direnen Bu genci Hayatı Bir Lafınla Bitirdin Vefasız Sevgilim..

Kapılar Kapansada Ağır Ağır üzerime, yine gözlerini düşünerek yaşayacağım, ama bilki eskisi gibi Olmayacağım, Hayatı 1 Adım Önde Yaşayacağım..

Sen Güldüğünde Mutlu Olurdum, Çarpardı Kalbim Durmaksızın, Şimdi Bakıyorumda Sen güldüğünde sadece bir tebessüm gösteriyorum sana, hayat senide değiştirdi benide sevgili..

Dağ Gibi Umutlar Kurduk hayatımıza, ne Sözler Yazdık Yüreğimize, Şimdi Bir Yalanın Ğeşinde Koşuyoruz Yarınları Görmeden Yalanlar içinde!

Esir Oldum Sana Kopamıyorum, Nasıl bir Sevgiyle Bağlandım Sana Anlamıyorum, ya Delice Sev Beni Yada yalanlar içinde Yürütme Bu Seveni!!!

Ellerim Seni Arasada Kendime Söz geçireceğim, Gözlerim Seni Arasada Görmeyeceğim, Şuan kalbim Senin için Atsada Birgün Başkası için Atmayıda Öğrenir..

Helalimsin Benim, Ölümlü Hayatta Uğruna Ölebileceğim ilk ve tek Sevgilimsin benim, Sen Bilmesende, Bilmek istemesende Ben Hep Seni Seveceğim Sevgilim..

Ağlayan Gözlerimin Sahibi Sen Sebebide Sensin, Titreyen Bedenimin Sebebi Sen Olsan Bile Sahibi Sen Değilsin!!!

Zincir Vurdum yaralı kalbime Artık ne Severim Ne de Sevilmek için bir çaba gösteririm, Mühür Vurdum Gözlerime Artık ne bakarım Ne de Bir Can yakarım!!!

yaşadıkça daha iyi anlıyorum ki, bir yalanala mutlu olan insanlar yalanların içinde kendilerini kandıranlardır.

ilk seni seviyorum derken gözlerinde görmüştüm, bu sevginin acıyla biteceğini..

yağmur taneleri gibiydik seninle bulutların arasından düşerken kaybetmiştik aslında birbirimizi!

sen en güzel hikayenin ölümsüz kahramanı olarak kalıcaksın, ben ise o hikayede “kahramanı” kahraman yapan oalrak Anılacağım…

Bir önceki yazımız olan İhanet Mesajları başlıklı makalemizde ayrılık, ayrılık mesajları ve ihanet hakkında bilgiler verilmektedir.

No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner