Vicdansız Damat Kayınpederini Kaçırıp,Dövdü

Ağu 9th, 2015

 

 

 

damatt

Sakarya’nın Karasu ilçesinde yaşayan 60 yaşındaki Adem K. iddiaya göre damadı M.D ve arkadaşları tarafından kaçırılıp Maden Deresi’nde önce dövüldü,sonra ağaca bağlanıp resimleri çekildi.Daha önceden kızını kaçırıp,evlenen damadıyla arasında husumet bulunan yaşlı adam, vicdansız damadı ve arkadaşları tarafından acımasızca dövülüp,ağaca bağlanarak,fotoğrafları çekildi.Sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta yaptıklarını övünerek anlatan vicdansız damat, kayınpederinin ağaca bağlanmış fotoğraflarını herkesle paylaştı.Karasu İlçe Jandarma Bölük Komutanlığına giden Adem K. damadından şikayetçi oldu.Talihsiz adam yaptığı açıklamada damadıyla aralarında kız kaçırma mevzusundan ötürü husumet bulunduğunu,birgün yolda denk gelip tartıştıklarını,öfkeyle aracını damadının üzerine sürdüğünü,damadınında intikam için bu çirkin olayı plânlayıp,uyguladığını belirtti.Kayınpederinin şikayeti ile gözaltına alınan damat 29 yaşındaki M.D Facebookta’ki sayfasındaki iğrenç paylaşımında “Adem K., bir zavallı delikanlının üzerine araba sürdü. Ezmeye çalıştı. Buna karşılık zavallılar ise Adem K.’yı ağaca asarak dersini verdi” 

Halen gözaltında bulunan M.D’nin işlemleri sürerken yaşlı adamın kaçırılması ve dövülmesine yardım eden damadın arkadaşları için arama devam ediyor.

Bir önceki yazımız olan Aylin Nazlıaka'ya Vatandaştan Tepki başlıklı makalemizde Ankara, Ankara haberleri ve Aylin Nazlıaka hakkında bilgiler verilmektedir.

No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner