Turhan Kirankaya Hayatı, Yaşamı

Mar 25th, 2015

07 Ekim 1945 tarihinde Sivas’da doğdu. Sanayici bir ailenin oğlu. Endüstri Meslek Lisesi sinden sonra MSB Tef.D.Bşk.Lv.Tef.Krl. da askerlik görevini tamamladı. Baba mesleği olan Zirai alet imalatı işi ile işe başladı.
Daha sonra İzmit’de 1969 yılında kardeşleri ile birlikte Semi Treyler imalatı işi yaptı. Çok ortaklı bir şirkete ortak oldu. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlüğünü yaptı.1999 depreminden sonra 2004 yılına kadar araştırmalarını sürdürerek “Harika Metal TİTANYUM” Çelik kadar sağlam,çeliğin yarı ağırlığındaki Tıbbi ve Endüstriyel Titanyum ithalatını yapmaya başladı. Bu işin Ülkemizdeki İlklerindendir. Halen İngiltere, Lüksenburg, Fransa, Hollanda başta olmak üzere Ortopedi Diz, Kalça Protezi ve Kemik Grefti üretici firmalarla işbirliği yapmaktadır. Birçok Firmanın Türkiye Tek Distribütörüdür, işortakları ve yabancı yatırımcıların Ülkemize yönlenmeleri için üstün çaba göstermektedir.Evli ve üç çocukludur.Serbest Ticarete İlk gün başladığındaki heyacanından bir şey kaybetmemiş ve Ülkenin üretimle kalkınacağına inancını muhafaza etmektedir. Titanyum ve Tıbbi Malzemelerle ilgili Dünyadaki belli başlı firmalarla temas kurmuş, bizzat üreticilerin neler yaptığını yerinde görmüş, değişik ülkelerin üreticilerinin farklılıklarını kavramış, diyalogu sürdürmek ve Globalleşen dünyada sektörle ilgili yeniden keşfetmek yerine keşfedilmişleri daha mükemmel hale getirip ülkemize adapte etmeye, rekabetci dünyada en iyiye ulaşmak noktasında genç kadro ile uyum içinde çalışmalarını sürdürmektedir.

Bir önceki yazımız olan Tolga Polat Hayatı, Yaşamı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Tags:
No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner