Tuğba Kalafatoğlu Hayatı, Yaşamı

Haz 6th, 2015

Yönetim danışmanlığı kapsamında hedef odaklı yaratıcı takımlar, kurumsal arayış-fark yaratmak, liderlik ve yöneticilik, ödül yönetimi ve motivasyon, performans değerlendirme, personel oryantasyonu ve iş başında eğitim, pro-aktif proje yönetimi, yaratıcı problem çözme teknikleri, uluslararası pazarlarda başarı, etkin satış teknikleri, sonuç odaklı yaşam ve zaman yönetimi, bir fikir yaratmak vs. yer almaktadır. Yöneticilik, Organizasyon geliştirme, uluslararası ticaret, performans, motivasyon ve verimlilik artırma konularında A.B.D., Meksika, Japonya, Kanada, İngiltere’de konferanslar ve eğitimler vermiştir. Birçok makalesi basılmıştır. “Cultural Impacts on Global Business” ve “Unity and Disunity in Balkans” adlı kitapları vardır.

İstanbul Vehbi Koç Vakfı Koç Özel Lisesi’nin ardından A.B.D.’de University of Nebraska’da Siyaset Bilimi ve Uluslararası İşletmeyi yüksek derece ile “Honors” bitirdikden sonra A.B.D. Washington D.C. Georgetown Üniversitesi’nde Bryce and Harlow Business and Government Affairs Institute’u bitirdi. Master derecesini Uluslararası Hukuk ve Uluslararası İlişkiler dalında Georgetown Üniversitesi’nden aldı.Uzun yıllardan beri yurt dışında ve yurt içinde Siyasi ve Yönetim Danışmalığı’nın yanısıra; A.B.D. Beyaz Saray’da ve Demokrat Parti’de Uluslararası Siyasi Danışman, Lobbyist ve Fundraiser görevlerinde bulundu.1996 Clinton-Gore, 2000 Gore-Lieberman, 2004 Başkanlık seçimlerinde üst düzey seçim danışmanlığı, Amerikan Kongresi’nde bulunan bir çok senatöre ve milletvekiline seçim ve politik danışmanlığının yanı sıra bir çok sivil toplum örgüt kuruluşları ve Amerikan şirketleri için bağış kampanyaları ve Yönetim- Liderlik ve Organizasyon eğitimleri düzenlemiş, danışmanlık hizmeti vermiştir. A.B.D.’de Medya sektöründe Washington Times’da Uluslararası Proje Genel Müdürü ve Washington Post’da Siyasi Analist görevlerinde bulunmuştur.Yurt içi ve Yurt dışı platformda çeşitli kişi ve kuruluşlara yönetici danışmanlığında bulunmaktadır.

Bir önceki yazımız olan Turgut Sunalp Hayatı, Yaşamı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Tags:
No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner