Terkediliş Hikayesi

Ağu 3rd, 2016

Söylediğim herşeye bir eleştiri buldular .

Eleştiriye karşı olduğumdan değil ama aralarında beğenileceğine emin olduğum laflarım da vardı .

Görmediler …
Doğduğumdan beri , yani kendimi bildim bileli , hep bir yerlere gelmek istedim ama bunun için birşey yapmadım farkındayım . Ama bu benim suçum olmamalıydı .

Sonuçta kaderimde yazanı yaşıyorum …

Asırlar ötesinden benim ne şekilde yaşayıp öleceğim belliydi .

Tembelliğimle alakası yok , işime gelen bu … Ne yapsaydım ?

Bu duruma açıklık getirmem gerektiğimde savunma aracım olarak Tanrıyı kullanamıyacaksam ,neden iyi bir yere geldiğimde şukurler olsun dıorum ???

Geldiğim nokta benim suçum değil . Elimdeki kalem , önümdeki kâğıt ve aklımdan geçen herşey , benim değil .

Tanrının zevkinin bir tabiriyim , hepsi bu

Yoldan sapıp kötü yola gireceğimin bile yazılı olduğu bir kitap var …

Şeytan ` a sağladığım uyumun , Tanrı `ya olan saygım ve sadakatim ve sevap kazanmak için sevap kazanma sinsiliğinde verdiğim sadaka yüzünden , içten pazarlıklılığımdan dolayı günah yemem …

Keşke bilmeden yaşasaydım herşeyi . Duyguların daha adları bıle konulmadan aşık olduğumu hissetseydim ve ben koysaydım adını “` in “ die aşkın .

Tüm dogamda saklanabileceğim tek yer anlamında . “ diyerek kendisini terketmeye hazırlanan eşini etkilediğini sandı yetmişlerinde haala gençliğini yaşayan delikanlı .

Ne diyeceğini bilemeyen kadın , hayata bu yaşta bile suç atabilen bu günün yeni , geleceğin eski kocasına son bikez baktı ve bavulunu alıp kapıdan çıktı ..

Bir önceki yazımız olan Aşk Oyunu Hikayesi başlıklı makalemizde aşk, aşk oyunu ve Aşk Oyunu Hikayesi hakkında bilgiler verilmektedir.

No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner