Tatlı Mesajlar Güzel Hoş Anlamlı Sözler

Tem 25th, 2014

Yanagina konan kar tanesi eriyip dudaklarina indiginde,Hissettigin o bir damla serinligi benimle paylasmak istersen,Yönünü rüzgara dön ben o rüzgardayim …

Cocuk Aglamasi ile bilinir Allah afetmesiyle bilinir , Sen beni aldatirsan cocuk degilim ben aglamam , Allah Deyilim AFETMEM ..!

Ah bir bilebilseydin.Bir bilebilseydin gözyaslarinin kalbime akdigini,bu kadar aglamazdin sevgilim…

Ask seninleyse eger ,aglamaya deger,Hayat güzelse eger yasamaya deger,Ben sensizsem eger ölmeye deger .Ölüm güzelse eger dogmaya deger.Seni Seviyorum de bana yeter !

Sevgi kanatli bir kustur, yakalayinin olur anca. Yakalarsan eger onu kafese degil kalbine yerlestir.Cünkü o ancak senin sevginle yasayabilir…

Umutsuzluga kapildigin zaman gökyüzüne bak ! Mutlaka seni karsilayacak bir Ay , Deli bir yagmur yada parlak bir Yildiz vardir ..!

Sevdigini özgür birak , Geri gelirse o senindir ! Geri gelmezse , zaten hic senin olmamistir

Usanipta bir gün bikarim sanma Ölsemde sözümden dönmeyecegim, Askima karsilik vermesen bile ! Senden baskasini sevmeyecegim . Bunu hic bir zaman unutma askim..!

Duman duman askin yanar icinde , Ateşte sen külde sensin bir tanem . Senin sözlerinde buldum sevdayi , Goncada sen gülde sensin bir Tanem ..

Her gece geliyorsun.Ben seni yasamin armagani olarak karsiliyorum; simsiki sariliyoruz.Gülümsüyoruz… Görülmemis güzellikte gülümsüyorsun …

Umutlarinin bittigi yerde düslerine saril; Düslerini paylasacak birini ararsan ben burdayim …

Bir önceki yazımız olan Skype Mesajları Anlamlı Güzel Sözler başlıklı makalemizde anlamlı sözler, güzel sözler ve skype hakkında bilgiler verilmektedir.

No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner