Taksim’de polis noktasına ateş açıldı

Oca 30th, 2015

TAKSİM Meydanı, Sular İdaresi’nin önünde park edili polis araçlarına, sarı saçlı bir kadın tarafından otomatik silahla saat 14.30 sıralarında saldırı düzenlendi. Saldırgan yaklaşık 20 el ateş açtıktan sonra, Tarlabaşı yönüne koştu. Çevik Kuvvet bekleme noktasının önünden koşan saldırgan, yaklaşık 100 metre mesafedeki Ana Çeşmesi Sokağa silahını attı. Saldırgan daha sonra izini kaybettirdi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, çevreye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

0151720206
Olay yerinde boş kovanlar bulunurken, saldırganın bıraktığı poşet nedeniyle, çevrede güvenlik çemberi oluşturuldu. Saldırı sırasında Güvenlik Şubesi’ne ait ses aracında iki tane kurşun deliği dikkat çekti. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Görgü tanıkları ve çevredeki güvenlik kameralarından edinilen bilgilere göre, 1,60 cm. boylarındaki kadının sarı saçlı olduğu öğrenildi. Olay yerine bomba imha uzmanları sevk edildi. Meydanda kalan poşette bomba olabileceği ihtimaline karşı, çevre, yaya geçişlerine kapatıldı. Paket, bomba uzmanları tarafından kontrollü olarak patlatıldı. Polisin delil toplama ve saldırganı yakalamak için çalışması sürüyor.

KAÇIŞ ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Saldırgan kadının kaçış anı güvenlik kamerasına yansıdı. Siyah kıyafet giydiği görülen kadın saldırı sonrası hızla koşarak uzaklaşıyor. Çevredeki vatandaşlarda silah sesleri üzerine koşarak kaçıyor.

Bir önceki yazımız olan Dış ticaret açığı azaldı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Tags:
No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner