Şırnak’tan Acı Haber Geldi

Ağu 4th, 2015

askerrr

Terör örgütü PKK kalleşçe saldırılarına devam ediyor.Şırnak’ın merkeze bağlı Araköy’ü mevkisinde teröristler yola döşedikleri mayını patlattı.Hain saldırısıyla yetinmeyen eli kanlı teröristler uzun namlulu silahlar ve roketatarlarla yaralı askerlerimize saldırmaya devam etti.Hain saldırı sonucu bir Jandarma Uzman Çavuş ile Jandarma Er  şehit olurken,bir köy korucusu ve bir Jandarma Er yaralandı.Güvenlik güçleri bölgede arama faaliyetlerini başlattı.Genelkurmay alçakca saldırı sonucu yaptığı açıklamada:

“Saldırı sonucu kahraman bir Jandarma Uzman Çavuşumuz ile bir Jandarma Erimiz şehit olmuş, bir Jandarma Erbaşımız ve bir Geçici Köy Korucumuz yaralanmıştır. Yaralı personelimiz Şırnak Asker Hastanesi’ne sevk edilmiş olup, yaralıların hayati tehlikesi bulunmamaktadır” dedi.

Yaşanan kalleşçe saldırılarda hayatını kaybeden şehitlerimizin ailelerine sabır,yaralılara acil şifa diliyoruz…

Öte yandan yaşanan vahşetlere HDP’nin sessiz kalması ve Kandil’de ki teröristlerle görüsmek için bir heyetin Kandil’e gidecek olması tepkilere neden oldu.Seçimlerde ”barış dili” kullanan HDP kanadının yaşanan bu süreçte tahrik ve tehditkar sözleri siyasilerin ve vatandaşlarin tepkisini çekti.

Bir önceki yazımız olan YAŞ Toplantısı Başladı başlıklı makalemizde Ahmet Davutoğlu, Ahmet Davutoğlu haberleri ve Ak Parti hakkında bilgiler verilmektedir.

No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner