Sinan Özturan Hayatı, Yaşamı

Eyl 15th, 2014

1973’de Almanya’da doğdu. İlk ve Ortaöğrenimini Almanya’da, lise’yi İstanbul’da bitirdi. İstanbul Üniversitesi’nde Mühendislik Lisans tahsilini tamamladı. İstanbul Üniversitesi’nde Yüksek Lisans yaptı.REFA – İş Etüdü Yöntem Bilgisi Standart Programına göre Süreç yönelimli Zaman Verileri Yönetimi ve Veri belirleme Teknikleri konusunda eğitim görmüştür.
Ağırlıklı olarak Tekstil Sektörünün öncü kuruluşlarında Profesyonel Yöneticilik ve Danışmanlık görevlerinde bulundu. Çalıştığı süre içerisinde Üretim Yönetimi, iş etüdü ve verimlilik yönetimi, maliyet düşürme teknikleri, üretim planlama ve kontrolü, süreç yönetimi, veri belirleme teknikleri ve veri yönetimi konularında yoğunlaştı.Halen farklı Sektörlerde faaliyet gösteren İşletmelerin; rekabet edebilirliklerini yükseltmek, verimliliklerini artırmak, performanslarını geliştirmek, maliyet minimizasyonu, işletme organizasyonlarını ve süreçlerini iyileştirmeye yönelik İş Etüdü & Yönetim Danışmanlığı yapmaktadır.

Bir önceki yazımız olan Sacit Adalı Hayatı, Yaşamı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Tags:
No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner