Serdar Ortaç Hayatı, Yaşamı

Ara 11th, 2014

Serdar Ortaç, 16 Şubat 1970 tarihinde İstanbul’da doğdu. İlk öğretimini Kocamustafapasa’da ve ortaokul öğretimini Suadiye Lisesi’nde tamamladı. Haydarpaşa Meslek Lisesinde torna-tesviye bölümünde liseyi bitirdi. Yüksek öğretimine Bilkent Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı Bölümünde başladı. Fakat tahsilini tamamlamadan üniversiteden ayrıldı.1993 yılında istanbul’da özel radyolarda program yapımcısı ve sunucu olarak çalıştı. Programlarını dinleyen bir plak yapımcısı tarafından Raks müzik şirketi ile anlaşma yapması teklif edildi. Böylelikle o gune kadar yazdıgı şarkılarını, kendi sesi ile seslendirme şansını yakaldı ve ilk albümünü yaptı.1994 yılında ilk albümü “Aşk İçin-Karabiberim” ile müzik dünyasına merhaba dedi.
1996 yılında ikinci albümü olan “Yaz yağmuru”nu yaptı. Bu albümün tamamını ispanyolca seslendirdi. Meksikada bir albüm yaptı. Daha sonra Türkiye’de de bu albümü, ispanyolca bir single olarak hazırladı.

Bir önceki yazımız olan Saadet Gözde Hayatı, Yaşamı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Tags:
No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner