Rüyada Yılan Görmek

Ağu 16th, 2014

Rüyada yılan öldürmek, gizli düşmanlık yapan kişiyi farkında olmadan etkisiz duruma getirmeye, elinde yılan tuttuğunuzu görmek, korkularınızdan emin olacağınıza, yatakta yılan görmek, ecelinizin geldiğine, yılanın boynunuza sarıldığını ve onunla mücadele ettiğinizi görmek, düşmanıyla karşı karşıya geleceğinize ve zarara uğrayacağınıza işarettir. Yılanın zehrinin çok olduğunu görmek, düşman gücünün de o kadar etkili olduğu anlamına gelir. Yılanı başınıza doğru çıktığını görmek, devlet dairesinde saygı ve itibar göreceğinize tabir edilmektedir. Yılanı evde baktığını görmek işinizde derece atlayacağınıza işarettir. Evinizin herhangi bir yerinde yılan görmek evliler için aralarında çıkacak sorunlara veya tartışmalarına delildir. Etrafınızın yılanlarla dolu olduğunu ve yılanlar tarafından sokulduğunuzu görmek ev halkının düşmanlığına, bu kişilerden uzak durulmasına işarettir. Ölmüş yılan görmek, düşmanın Allah tarafından uzaklaştırıldığına yorumlanmaktadır. Yılanın herhangi bir azanızdan çıktığını görmek, evlatlarınız tarafından düşmanlık göreceğinize tabir edilmektedir. Yılan tarafından yutulduğunu görmek ün sahibi olacağınıza işarettir.
İri ve uzun yılan görmek, korkuya işaret edebilir. Bazen de, iri ve uzun yılan görmek aile, kadın ve çocuktan gelecek düşmanlığa işaret edebilir. Bazen de, iyi olmayan, şerli olan komşuya yorumlanabilir. Eğer bir kimse rüyada iri ve uzun bir yılana sahip olduğunu görürse büyük hükümdarlığa nail olur. Yılan görmek, düşmana veya devlet ya da bir hazine veya kadına yorumlanabilir. Yılan görmek, mal düşkünü olan bir düşmandır. Yılanı tuttuğunu gören kimse emniyet içerisinde bir düşman tarafından mal elde eder. Eğer bu kişi yılanı öldürdüyse düşmanına karşı galip gelir. Eğer bir kimse kendisini yılan ısırdığını görürse, düşmanı tarafından bir sıkıntı ve zorluk yaşar.

Bir önceki yazımız olan Rüyada Yoğurt Görmek başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Tags:
No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner