Rüyada Ut Görmek

Oca 26th, 2015

Bir rivayete göre de, ut çalmak veya sesini dinlemek, yalan söze delildir. Kendi evinde ut çalan kimse, yükselir ve büyük bir mevki sahibi olur. Ut çalarken tellerinin koptuğunu gören, üzüntüsü varsa ondan kurtulur, ferah ve mutluluğa ulaşır. Rüyada ut görmek kısmeti kapalı olan bir kimse için, kısmetinin açılacağına, rızkının bollaşacağına işarettir.

Rüyada ut çalmak yahut dinlemek; yalan söze, geçmiş yaşadığınız olayların hafızanızdan çıkmadığına yorumlanır.
Utçu görmek; üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmaya, bir şeyden şikayet etmeye delalet eder. Rüyada ut görmek, geçmiş günlere ait anılarınızın tazeleneceğine işarettir.

Rüyada ut görmek; eski hale dönmekle yorumlanır. Rüyasında ut çaldığını veya çalındığını görmek, zengin ise fakirliğe, fakir ise zenginliğe döneceğine ve sonunda eskiden hangi halde ise yine o hale geleceğine işarettir.

Nablusi’ye göre; rüyada ut görmek, evlenmeye. evli ise çocuğunun olmasına delalet eder. Rüyada bir büyük devlet adamının huzurunda ut çaldığını gören, o kimseden hayır ve menfaat görür. Rüyada bir ut satıcısından ut satın aldığını görmek, bir kısmet bekler ve sonunda o kısmet eline geçer.

Bir önceki yazımız olan Rüyada Uşak faslı Görmek başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Tags:
No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner