Rüyada Terlemek Görmek

May 11th, 2015

Rüyada güzel kokulu ter görmekte zarar yoktur. Kötü kokulu ter ise hayra yorumlanmaz. Bir hastanin terledigini görmek, onun iyilesecegine delalet eder. Bazilari, terlemek hayata, bir rivayete göre zahmet ve yorgunluga delalet eyler demislerdir.

Rüyada terlemek dünyaya ait bir zararla tabir olunur. Ebu Sait El-Vaiz’e göre, ter içinde kaldigini görenin istegi yerine gelir. Alnindan ter aktigini gören, çalismasi ile istegine kavusur. Koltuk alti terinin fena koktugunu görmek, zinaya veya vebaya delalet eder. Ibni Sirin’e göre, vücudundan terinin aktigini gören malindan zarar eder. Akan ter yere düserse, zarar pek büyük olur. Terleyip elbiselerinin islandigini gören evlatlari ve ailesi için mal toplar. Terin beyaz ve güzel kokulu olmasi helal mala renginin bozuk ve fena kokulu olmasi da haram mala delalet eder. Kirmani’ye göre, terledigini görmek, istek sahibi için isinin olmasina, hasta için iyilige, fakir için zenginlige, zengin için zahmet ve eziyete, tüccar ve esnaf için yorularak kazanca isarettir.

Bir önceki yazımız olan Rüyada Terhis Görmek başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Tags:
No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner