Rüyada Acele Görmek

May 26th, 2015

Eger bir seyin basari ile yapilmasi ve tamamlanmasi istenirse, o is icin buyuk bir sabra ihtiyac vardir. Ruyada bir yere bir randevuya yetismek icin acele ettiginizi gormek, hakikatte bircok engellerle karsilasip varmak istediginiz hedefe gidemeyeceginizi gosterir. Bazilarina gore;ruyada bir sey icin acele etmek pismanliga delalet eder. Ruyada bir yolda acele yurudugunu gormek dusundugu bir isinin gec olacagina, acele ederek gittigi yerde bir vapur veya treni kacirdigini gormek, eline gececek bir firsati kaciracagina isarettir.

Cabir ul-Magribi ye gore; ruyada acele, dusunme ile, dusunme de acele ile kiyaslanir. Dusunup acele etmedigini gormek her iste acelenin zitti ile yorumlanir. Dine ait bir iste dusunerek hareket ettigini gormek hayir degildir. Bu ancak dunyaya ait islerde hayirlidir. Ruyada bir isin acele yapilmasini istemek, yapmak zorunda oldugunuz bir isi tamamlayarak yapamayacaginiza; vaktinde yapmaniz gereken bir isi de yetistiremeyeceginize isarettir. Acele etmek bir isin daima basari ile bitmesine engeldir.

Bir önceki yazımız olan Rüyada Abraş Görmek başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Tags:
No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner