Özel Mesajlar

Tem 26th, 2014

Sen herzaman nerede olursam olaıym ne düşünürsem düşünüyüm her an kalbimdesin seni ne kadar sevdiğimi kelimeler ile anlatamam ama şunu bil : Seni Seviyorum

Düşünüyorum da, düşüncelerin en güzeli, senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken, düşündüğünü düşünmek olsa gerek diye düşünüyorum.

Çok çekti yüreğimiz hep olsun dedik. Ama kalbimizdeki sevdaıy biz yenemedik. Hep beraberliğimizde uzak durup içimizi yedik. Sevdaıy böyle mi bildik biz…

Sen var ya sen sigaram gibisin dumanı saçların alevi gözlerin yalnız bir fark var ben sigara yaktıkça sen beni yakıyorsun.

Bir pınarsın içilen ama hiç kanılmayan, seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, özlenen sen, özleyen sen, özleten sen. Varken doyulmayansın, yokken dayanılmayansın.

Bir telefon bekliyorum ‘sevgilim’ diye başlayan ‘seni seviyorum’ diye biten bir telefon bekliyorum dün gelmesi gereken bugün hala gelmeyen.

Gözlerine bakınca dalar giderim uzaklara. Uzaklara bir yere yalnız ikimizin yaşadığı doyasıya kanmak isterim sana. Sana aşığım bebek kokulu yarim.

Küçük kelebeğin tül kanatlarının pırıltılı tozları parmak uçlarıma karıştı. Onlar oradan ne zaman uçarlar sen yüreğimden o zaman?

Bir önceki yazımız olan Sıradan Mesajlar başlıklı makalemizde anlamlı sözler, aşk sözleri ve güzel sözler hakkında bilgiler verilmektedir.

No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner