Osman Gökçek Hayatı, Yaşamı

Tem 26th, 2014

12 Ekim 1983 yılında Ankara’da doğan Osman Gökçek İlkokulu Hamdullah Suphi İlkokulu’nda okuduktan sonra ortaokulu TED Ankara Koleji’nde tamamladı. Lise öğretimine Samanyolu Koleji’nde devam etti. Başkent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümünden mezun oldu.2002 senesinde kurulmuş olan Keçiören Gençlik Derneği’nin 9 Mart 2003 tarihinde olan kongresinde başkanlığa seçilen Gökçek, Keçiören’in ardından Ankara’da birçok ilçede derneğin örgütlenmesine yardımcı olmuş ve daha sonra 15 gençlik derneğini bir araya getirerek Başkent Gençlik Federasyonu’nu kurmak için öncülük etmiştir.Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek Çankaya Belediye Başkanlığı’na hazırlanıyor.
Osman Gökçek 2009 yılında yapılacak yerel seçimlerde Çankaya Belediye Başkan adayı olma projesi çerçevesindeki tanıtım faaliyetlerine yabancı diplomatlardan başladı.Pakistan’ın Ankara Büyükelçiliğinin askeri ateşelerinin ayrılışı nedeniyle verdiği yemeğe katılan konuklara, Çankaya Belediye Başkan adayı olmayı hedefleyen Osman Gökçek’in reklamının yapıldığı bir broşür dağıtıldı.

Bir önceki yazımız olan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Hayatı, Yaşamı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Tags:
No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner