Osman Fatih Cengiz Hayatı, Yaşamı

Tem 20th, 2014

Osman Fatih Cengiz, 1979 yılında Afyon-Sandıklı’da doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi İİBF-İşletme bölümünden mezun oldu. Yine aynı üniversitede “Güçlü Marka Olmada Pazarlama İletişiminin Rolü” konulu teziyle Pazarlama alanındaki yüksek lisans eğitimini tamamlayan Osman Fatih Cengiz, 2004-2008 yılları arasında konut sektörünün lider firmalarından Soyak’ta Satış ve Kurumsal İletişim birimlerinde çalıştı.Türkiye’de ilk defa internetten konut satışının gerçekleştiği Soyak Olympiakent (2006) ve toplam satışlarının %10’unun internetten gerçekleştirildiği Soyal Evreka (2007) konut projelerinin pazarlama ekibinde aktif görev aldı. 2007-2008 yıllarında; su tasarrufunu amaçlayan “Geleceğe Bir Damla Sakla” kurumsal sosyal sorumluluk projesini ve bireysel sporcuların desteklendiği “Soyak Team” spor sponsorluğu projelerinin yönetiminde görev aldı.2009-2012 yılları arasında Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence şirketi TTNET’te Dijital Pazarlama ekibinde web siteleri, online pazarlama kampanyaları, online medya planlama, yaratıcı interaktif projeler ve sosyal medyadan sorumlu olarak çalıştı.
Tivibu, TTNET Vitamin, TTNET Müzik, Playstore gibi Türkiye’de ilk olan pek çok online platformun dijital iletişim kampanyalarını yönetti.

Bir önceki yazımız olan Orhan Algök Hayatı, Yaşamı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Tags:
No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner