Orhan Gençoğlu Hayatı, Yaşamı

Tem 15th, 2014

Orhan Gençoğlu, 10 Haziran 1960 tarihinde Bursa’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Bursa Koleji’nde yaptıktan sonra, yükseköğrenimini İşletme – Ekonomi üzerine İsviçre’de tamamladı.Penguen Gıda San. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Gençoğlu, bünyesinde Penguen Pazarlama A.Ş. , Penkon Gıda Sanayi A.Ş. , Mek Tütün A.Ş. ve Morsan Tekstil Sanayi A.Ş. bulunan Gençoğlu Holding A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevini de yürütmektedir.
Çok yönlü sosyal faaliyetlerde bulunan Orhan Gençoğlu, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda çeşitli dönemlerde Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır. Gençoğlu, BAL-GÖÇ, BUSİAD ve BTSO Meclis Üyesi olmasının yanı sıra, Uludağ Meyve Sebze Mamulleri İhracatçıları Birliği’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Uludağ İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanıdır.Bursasporlular Derneği’nin Kurucu Üyesi de olan Orhan Gençoğlu, çeşitli dönemlerde Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulunda yer almış, 2003-2004 yılları arasında ise 2. Başkan olarak görev yapmıştır ve halen, Bursaspor Kulübü Genel Kurul Üyesi ve Bursaspor Kulübü Divan Üst Kurulu üyesidir.

Bir önceki yazımız olan Nuran Altunseven Hayatı, Yaşamı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Tags:
No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner