Kısa Sevgi Mesajları Hoş Güzel Mesajlar

Mar 22nd, 2014

Yoksun Yanımda Şimdi, Tatlı gelmiyor bana hayat, yaşadıklarımın bir anlamı yok renksiz bir hayat sessiz insnalar var karşımda, ne zaman yanımda olursan işte ozaman başlarım hayata sevgilim, sensiz ben bir hiçim..

Sen benim Herşeyim ol, herşeyin Adı Sen Ol Hayatımda, Sende benim Birtanem ol Sadece ben Olayım Hayatında, ölüm bizim Sonumuz Olsun, ölüm Olsun Ayrılık yaşadığımız Bu Dünyada.

Masum Güzelliğin Huzur Verici Gözlerin, ben Etkileyen Sevgi Sözlerin, Soğuk bedenimi ısıtan Ellerin, işte sen bir AŞK’sın Sevgilim Sen yaşanacak Bir Hayatsın Hayatımda Herşeyim.

Ölümün Acısını Tatmak isteseydim Ayrılığı Seçerdim, Ben hayatı yaşamak için Acılara Huzurla Gülmek için Sevdim Seni Ve Seveceğim Aşk Çiçeğim Benim..

Hayat Ne Kadar Kısa Olursa Olsun, Hayatımda 1 Dakika Olsanda yeter Sevgilim işte o 1 Dakika benim Hayatım Olarak Yazılır Dünyaya..

Bir önceki yazımız olan Kısa Iyi Geceler Mesajları güzel sözler başlıklı makalemizde anlamlı sözler, gece ve güzel sözler hakkında bilgiler verilmektedir.

No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner