Kısa Etkileyici Sözler

Mar 18th, 2014

Aşkın Romanını Yazmak isterim Seninle herkez Görsün Bilsin Aşkımızı, Ağır Romanlar örnek Alsın Bizi Aşkımızla Ders verelim izlesinler bizi.

Unutulcak Bir heves Değilsin Sen bebeğim, Sen Unutulmayacak kadar Mükemmel Hafızaların Silemeyeceği kadar Kalıcısın Hem benim hayatımda Hemde hayatı yaşayanların hayatında Sevgilim Sen hayatsın Benim için.

Ne Ayrılıklar gördük Birlikte Bebeğim ne öLümLere imza Attı Sözlerimiz, Ne Aşklar Yaşadık Sevgilim herkezin parmakla Gösterdiği Bir çiftiz Biz bebeğim.

Artık Mantığımı Zorlamak istemiyorum Artık Kalbimle Yaşamak istiyorum hayatı, Bütün Düşüncelerimi Bir yana Atıyorum ve kalbimin Sesini Dinleyerek Seni yaşıyorum Sevgilim.

Hayata Durmaz Zamanla Yarışır Ezer bizi, Kalplerimizde Durmaz hayata Zamana Karşı Atarak Gösterir Birbirimize Olan Sevgiyi…

içimde Bir Müziğin nağmesi Gibisin bebeğim, Seni Dinledikçe Anılarımız geliyor Aklıma Gözlerindeki ışık Aydınlatıyor Gecelerimi bebeğim Seviyorum Seni.

Gelir Aklıma Mazideki gunlerimiz Ağlarım Sessizce Sevgilim, özlemişim Seni Durmaz Gözlerim Durmaz kalbim Hem kalbim Ağlar Hemde Gözlerim bebeğim..

Bir gülüşünle mutlu olurken Şimdi Yoksun yanımda! Yoksun Yanımda Ağlıyorum hayata, Karablık gecelerimde Sessizliğim Hıçkırık Oldu Ayrılıklara.

Sadece kalbinde yaşamak isterim Sevgilim öLümü Düşünmez Yüreğim Sen beni yaşatacaksan kalbinde öLümede giderim Unutma Bebeğim

gerçekleri Gördüm Seninle hayata Bağladın beni Güzel Sözlerinle Şimdi Seni Düşünürüm her Gece Gözyaşlarımla gerçekleri Anarım Ağlarım Sessice.

Gözlerin Kalbime Vurur Sözlerin hayatıma Bir Yazı Olur Sevgilim Aslında Sen benim kalbimin Değil hayatımın gerçeğisin Bebeğim..

Bir önceki yazımız olan Kısa Duygusal Sözler başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner