kelebek sohbet chat sitesi anket katılım

Eyl 27th, 2017

kelebek sohbet chat sitesi anket katılımında kelebek sohbet in daha iyi bir chat sitesi olmasında hakkımızdaki düşünceleriniz ve önerilerinizi bilmek isteriz.

kelebek sohbet, kelebek chat sitesi, anketi, anket, katılım, sohbet haberleri, sohbet anketleri

kelebek sohbet chat sitesi anket katılım

kelebek chat Kullanıcı : Nick Rumuzunuz

kelebek sohbet odamızı : ne aracılığı ile buldunuz google aramalarında tesadüfen yada arkadaş tavsiyesi.

kelebek sohebet sitesi : sohbet kanalımızdaki op sop oper founder admin yetkililerimizin sunucu içi ile ilgilenme durumu sizce ne derecede iyi yada davranış biçimleri doğru yanlışı nedir ?

kelebek oyun : kanallarımızın durumu sizce nasıl ?

kelebekfm : radyo kanalımızdaki dj arkadaşlarımızın yayın formatı sizce nasıl ?

kelebek sohbet : sitemizde sizce ne gibi değişiklikler olursa daha iyi olur.

kelebek sohbet : yönetim kadromuzda en iyi bir şekilde sizce hangi yetkilimiz işini daha iyi yapıyor ve sitemiz ile ilgili alakalı ?

Amacımız sizlere daha iyi bir hizmet verebilmek için düzenlediğimiz bu anketimize katıldığınız için teşekkür ederiz kelebek sohbet yönetimi…

Bir önceki yazımız olan sende benim sohbetlim ol sohbet edelim başlıklı makalemizde lim, sohbet lim ve sohbetlim hakkında bilgiler verilmektedir.

  1. Minnos
    Eyl 27th, 2017 at 21:15

    Keyifle ve guzel arkadasliklar kurmak icin tam adres 😉😉 ellerinize saglik

  2. DeLi_RüZGaR
    Eyl 27th, 2017 at 21:25

    DeLi_RüZGaR

    google de sohbet sitesi ararken tesadüfen buldum

    op sop founder ve bütün yetkililerin sunucunuza gelenlerle daha yakından ilgilenmelidir ve hoş karşılanmalıdır.

    sohbet odalarında sohbetin sürekli canlı tutulması her zaman iyidir

    oyun kanallarınız güzel keyifli

    radyo kanalınızda dj eksikliğiniz var dj kadronuzu arttırmanız lazım

    yukarıda sölediklerim dikkate alınırsa ve seviye saygı hoş görü çerçevesinde devam ederse daha iyi olur

    yönetim kadronuzdaki arkadaşlar için bişi diyemem ben daha yeniyim sitenizde tanışamadık henüz

    sohbet siteniz güzel ama şimdilik beğendim

  3. BeLaLıM
    Eyl 27th, 2017 at 22:39

    burasını internette gezinirken buldum burdaki yetkili arkadaşlar gelen kişilerle işgileniyor ama yetersiz kalıyor irc. konusunda teknik bilgiye sahip olmalrı gerekir ve gelen diğer arkadaşlara daha saygı sevgi çerçevesi içinde yaklaşması daha mantıklı olur .oyun kanalları yeterli herkeze herzevke hitan eden cinsinde değişik bişi istyen olursa görişlerini yönetimde buluna arkadaşlara bildirebilirler.dj arkadaşlara gelince ufakta olsa bir düzensizlik var bunun herkez farkında bunun daha iyi olucağına inanıyorum yeni dj arkadaşlarımız kendi aralarında görev saati belirlerse herkesin tarzına vede zevkine haitap etmesi en güzeli olucağından eminim kadrodaki yönetim bulunan arkadaşlar hepsi cana yakın sevecen yardımseverler.. ben kendi aralarında o veya bu şekilde pek bir fark göremiyorum hepsi çok iyiler.

  4. Ertan_Abiniz
    Eyl 27th, 2017 at 23:42

    Bir arkadaşımın önerisi ile buldum gayet sıcak hoş sohbetli arkadaşların bulunduğu nezih ve seviyeli güzel bir sohbet sitesi 🙂

  5. Sadece_Sevdim
    Eyl 28th, 2017 at 00:13

    Burayı arkadaş tavsiyesi üzerine buldum. Oyun kanalları güzel yeterli seviyede radyo konusunda dj eksikliği gözle görülebilir derecede var. Yönetici arkadaşlarda ellerinden geleni yapmaya çalışıyolar ama yinede yetersiz kalıyo gelen kişileri karşılama ve genelde sohbet eksikliği çok fazla var.

  6. ELLem
    Eyl 28th, 2017 at 19:14

    Arkadaslik guzel Ama Sohbet akisi yok oyunlar kelimeLer guzel biraz daha sakalarimizi karsimizdaki istemiyosa abartmayalim ben tesaduf girdim .hosuma Gitti kaldim

  7. Buket
    Eyl 28th, 2017 at 21:27

    Tavsiye üzerine geldim sunucunuza Uzun yıllar chat ortamında bulundum kendimi aile ortaminda hissettiğim tek yer burası diyebilirim. Eksikliklerimize gelince gerek idareci kadrosu gerek biz userler üzerimize düşeni yaptigimiZ sürece sorun olmayacagini düşünüyorum. Eksikleri tek tek ele almicam oyun kanalları şu eksigi vs vs bana göre bunlar eksik değil sadece talep önemli olan sohbetin rengi bunu da fazlasiyla karsilayan bir ortam var zaten -)

  8. MarCo
    Eyl 28th, 2017 at 22:35

    Bir arkadaşımın önerisi ile buldum gayet sıcak hoş sohbetli arkadaşların bulunduğu nezih ve seviyeli güzel bir sohbet sitesi 🙂umarim benim gibi
    Siz ziyaretçiler memnun kalirsiniz

  9. Can
    Eyl 28th, 2017 at 23:28

    Burayi arkadas tavsiyesiyle buldum.Yetkililer de kanal sahipleri de harika insanlar.Oyun kanallarini begeniyorum ozellikle oxm oyunu harika 🙂 djler super ozellikle dj jin harika 🙂 kanalinizla ilgili dusuncelerim bunlar 🙂

  10. Gokce
    Eyl 28th, 2017 at 23:44

    Bir arkadasimin tavsiyesi uzerine geldim.sohbete ilk geldigim gun burdaki insanlarin gayet seviyeli olduklarini gordum.benim gibi onlarda sicak kanli insanlar olunca guzel dostluklar kurduk.gayet seviyeli bir sohbet ortamimiz var.her seyinn dort dortluk olmadigi gibi buranin eksikleri yok degill tabi.zamanla daha iyi yerlere gelcegimizi dusunuyorum.bizlerin daha guzel ortamda olabilmemiz adina bizleri koruyup kollayann ust yonetimdeki arkadaslarimizada sonsuz tskrlerimi sunuyorumm.daha iyi yerlere gelme dilegimizlee saygi ve sevgilerimi sunuyorumm….

  11. EviL
    Eyl 28th, 2017 at 23:46

    Sohbet + oyun + muzik
    Bazende de olsa aksilikler herkes icin tskler
    Hosbuldum ben sizde hos geldiniz…..

  12. Harun
    Eki 4th, 2017 at 23:30

    Uzun süre irc ortamından uzak kaldım kalmaya çalıştım çalışıyorum 🙂
    Fakat burası bütün çabalarımı yerle yeksan etti
    Cennet mahallesinden bir parça adeta. Bildiğiniz pembesi falan var hani (EriCa) gırgır şamata almış kendini gidiyor.
    Daha başka ne denmeli ki
    (anlatamam görmen lazım ) olsa gerek

  13. TüLaY
    Eki 21st, 2017 at 12:17

    selam ben yenikatılıyorum bu siteye daha önce başka yerdeydim burdaki sohbet ortamını bi çok yerde görmedim kelebek sohbet odası olan kelebekfinal chat siteleri içinde elit insanların olduğu kaliteli bir sohbet sitesi tavsiye ederim.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner