Kayserispor’da Kongre Bilmecesi

Ara 16th, 2014

kayserispor

Sezona PTT 1. Lig’de şampiyon olarak yeniden Spor Toto Süper Lig’e çıkma hedefiyle ve geçen sezonki kadrosunu koruyarak başlayan Kayseri temsilcisinde Recep Mamur başkanlığındaki yönetim kentte istediği desteği göremediği iddiasıyla 23 Ekim’de, 8 Kasım Cumartesi günü yapılmak üzere olağanüstü kongre kararı aldı.

Mamur’un daha güçlü bir yönetim kurulu listesiyle tekrar göreve gelmek istediği için olağanüstü kongre kararı alındığı iddia edildi.

8 Kasım’da Gültepe Kültür Merkezi’ndeki olağanüstü kongre, başkan adayının çıkmaması ve sadece 2 delegenin katılması nedeniyle 15 Kasım Cumartesi gününe çoğunluğa bakılmaksızın ertelendi.

15 Kasım’da da kongre saatine kadar Recep Mamur’un başkanlığa ikna edilememesinin ardından kulüp yönetiminin kayyuma kalmaması için yönetim kurulu üyesi Yücel Şahin başkanlığındaki yönetim listesi delegeler tarafından seçildi.

Özhaseki, kulübü ziyaret etti

Yeni yönetimin seçilmesinin ardından Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, Recep Mamur ve diğer yöneticilerle görüşmek için kulübü ziyaret etti.

Yaklaşık 2 saat süren görüşmenin ardından 6 Aralık Cumartesi gününde yapılmak üzere tekrar olağanüstü kongre kararı alındı.

6 Aralık’ta yapılan olağanüstü kongre de delegelerin ilgi göstermemesi üzerine 13 Aralık Cumartesi gününe ertelendi.

Eski başkan Mamur gıyabında seçildi

13 Aralık’ta Gültepe Kültür Merkezi’nde yapılan kongreye katılan az sayıda delege Recep Mamur’u gıyabında başkanlığa getirdi.

Kongrenin bitmesinden yaklaşık 1 saat sonra Kayserispor’un resmi internet sitesinden açıklama yapan Recep Mamur, kendisinin haberi olmadan üyeler tarafından başkanlığa seçildiğini belirterek, görevinden istifa edeceğini bildirdi.

Mamur, dün noter aracılığıyla istifa dilekçesini Kayserispor Kulübü’ne gönderdi. Mamur ile birlikte olağanüstü kongrede yönetim kurulu üyeliğine seçilen Mehmet Hızlıer de görevinden ayrıldığına ilişkin kulübe dilekçe verdi.

Kongre beklenmiyor

Recep Mamur’un istifa dilekçesini göndermesinin ardından yeni bir olağanüstü kongre kararı alınması beklenmiyor.

Son kongrede seçilen listenin Yücel Şahin başkanlığında göreve devam edeceği olasılığı ağırlık kazandı.

Hurma devam edecek

Kayserispor’da Recep Mamur ile uzun yılar çalışan ve geçen sezonlarda bir kaç kez istifa kararı alan kulüp genel menajeri Süleyman Hurma, görevini sürdürecek.

Hurma, Kayserispor’u Spor Toto Süper Lig’e çıkarmak için bütün gücüyle mücadele edeceğini, gerekirse bu uğurda açlık grevi bile yapabileceğini açıkladı.

Takım liderliğe yükseldi

Yönetim belirsizliğinin devam ettiği Kayserispor, ligde 13. hafta sonunda liderlik koltuğuna oturdu.

Ligin 12. haftasında sahasında namağlup lider Osmanlıspor’u 3-1 yenerek, zirve yolunda çok önemli galibiyet elde eden sarı-kırmızılı kulüp, 13. haftada Osmanlıspor’un berabere kalarak, puan kaybetmesi, kendisinin de Adanaspor’u 3-1 yenmesinin ardından averajla liderlik koltuğuna oturdu.

Bir önceki yazımız olan Ünlüler ve garip takıntıları başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Tags:
No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner