iyi geceler Mesajları anlamlı sözler

Tem 25th, 2014

Her gece varlığının verdiği huzurla başımı yastığa koyuyorum herseyimmm Sonsuza kadar hep benim ol çünkü sadece seninle bu can var olur..şimdi yine seni düşünerek yatıyorum allah rahatlık versin.

Kalbinin ışığı Gecenin karanlığını bastırsın Rüyaların mutluluk yağmurlarında geçsin Gecen mutlu Kalbin huzur dolu olsun İyi geceler!

Yüreğin doğan güneşi değil batan güneşi seçsin, çünkü doğan güneş elbet batacaktır ama batan gunes yeni umutlarla doğacaktır yarınki gunes senın için bıtanem ıyı geceler.

Hayatımsın ve ben sadece seni yaşayabilirim Seni yaşadığım her gün için yanağına bir buse gonderiyorum huzurla uyu bitanem.. huzurlu ve mutlu… İyi geceler.. Seni seviyorum.

Gece olup güzel gözlerin yenik düştüğünde uykusuzluğa, seni gökyüzünden alıp düşlerime emanet ediyorum, gözlerimden uzaksın belki ama daima yüreğimdesin unutma. İyi Geceler.

Rüyalara rest çektim uyumuyorum herkes derin uykudayken ben sana dalıyorum uyku çok tatlı derler ben seni tadıyorum onlar uykuya ben sana doyamıyorum Bitanem iyi geceler .

Aşkım rüyamda seni göreyim dicem ama o zaman korkuyla uyanıyorum, o gördüğüm rüya deil kabus oluyo.

Bir önceki yazımız olan Hüzünlü Mesajlar Efkarlı Güzel Sözler başlıklı makalemizde efkarlı sözler, güzel sözler ve Hüzün hakkında bilgiler verilmektedir.

No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner