İtiraf Mesajları İtiraf Etmek Yazıları

Tem 24th, 2014

belki yanlış belki doğru duygular var içimde belki yalan belki heves duyuyorum belkide sana aşık oluyorum itiraf ediyorum..

Sana itiraf Mesajları Atmak istiyorum özgürce Korkmadan Sana Seni nekadar Sevdiğimi itiraf etmek istiyorum hiç bir etki altında kalmadan seviyorum seni inan bu mesajlarıma.

2. iLkbaharı Yaşıcam Sayende Buz Tutan Kalbim yeniden Ericek Bu Acı hayat içinde Sadece itiraf etmek istiyorum seninle hayata dönmek istiyorum seni seviyorum.

kalbim artık saklıyamıyor sana olan sevgimi artık bedenime sığmayacak kadar büyüdü sana olan sevgim itiraf ediyorum seni senden daha çok seviyorum.

severek katlanırım her derde yeterki sen üzülme, sen benden habersiz gitsende ben seviyorum seni delice itiraf etmek istiyorum günü gelince..

bir okyanusun en derin maviliğinde kayboluyorum seni görünce, kualklarım duymaz oluyor kalbim daha hızlı atıyor ve duygularım isyan ediyor itiraf ediyor sana olan sevdamı..

Ne Dersen De Sevdim Seni Birkere, Hayır Dersen Eyvallah Derim giderim Evet Dersen helalimsin Derim ölümüne Severim Birtanem..

Bir önceki yazımız olan Beşiktaş Taraftar Güzel Mesajlar Sözler başlıklı makalemizde Beşiktaş, beşiktaş mesajları ve beşiktaş sözler hakkında bilgiler verilmektedir.

No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner