İslami sohbet

Tem 12th, 2015

Değerli! Mümmin kardeşlerim hepinize kolay gelsin. Bu mübarek ramazan ayında sizlere keyifli ve eğlenceli bir şekilde islam hakkında en iyi bilgileri vermek için bu seminerimizi kurduk dileriz bu seminerimize siz değerli tüm Bay – Bayan kullanıcılarımız burada en iyi şekilde seviyeli ve kaliteli olan bu ortamımızda herkesle aile gibi olmak ve bütün aktivitelerine ücretsiz ve üyeliksiz bir şekilde yer vermek. Anlık ve güncel olarak bütün islami sohbet hakkında en iyi şekilde burada ister radyo kanalımızdan olsun isterseniz de #Sohbet dediğimiz kanalımız olsun bedava bir şekilde bilgi edinebilirsiniz. Burada herşey ALLAH rızası için olur. Bütün mümmin kardeşlerimiz burada en güzel vakitler geçirmektedir. Öyleyse sen nerdesin..

KelebekFinal.Net

Sohbet

Aşkı muazza bir şekilde ALLAH yolunda giden sayın insanların ilk ve tek değişmeyen bu platformumuza dilerizki sizlerde gelip bir kere olsun sitemizi ve bu güzel islami chat yapan arkadaşlarımızla beraber en güzel vakitler geçirmek bütün duaları okuyup burada hep beraber zikir getirmek ve bütün herkesi namaza alıştırmak. Zaten bize kalacak olan tek şey namaz. Başkada birşey yok.Bütün herkesi namaz kılmaya davet ediyorum..

Bir önceki yazımız olan Mardin sohbet odaları başlıklı makalemizde Mardin sohbet, Mardin sohbet odaları ve sohbet hakkında bilgiler verilmektedir.

No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner