Hasret Sözleri

Mar 8th, 2014

Bütün Dileklerim Sensiz, Hasretinle Yaşasamda, Sevginle Öleceğim, Bu Beden Bu Can ve Bu ruh Senin Sevgilim Sensiz Benim herşeyim..

Sensizliği Gecelerimde Şarkı Olarak Söylüyorum Sessiliklere, Seni Hasretle Bekliyorum Senin için Bu gece içiyorum Sevgilim…

hasretin rüzgarı ayrılık getirdi bahar kokan yüreğime, sensizlik yağmur oldu gözlerime, sensizlik hasretinle vurdu zayıf kalbime, şimdi hasretle bekliyorum seni sevgili..

Hayatta 2 Acıya Katlanamam, Biri Sensizlik Biri ise Sen Varken hayatı Sensiz Sana Hasret yaşamak Sevgilim…

ben Hayatı Seninle Yaşamak için Sevdim Ben Hayatı Senin Hasretinle Öğrendim bebeğim…

Hasretini Yazdım Yollara her Adım Attığımda ismini haykırıyorum Yalnız Dünyama ve Seni Seviyorum Sensizlik istemiyorum Bebeğim…

Bu Can Senin Bu kalp Senin Ama Bu Hasret Benim Değil! Bu hasret ikimizin Bunu Asla Unutma…

Beni yarım Bırakıp Gittin, Sadece Bir resmin Kaldı Ellerimde ve yaşanmış Güzel Anılar Bıraktın Giderken Arkanda, Şimdi Hasretinle Ağlıyorum Yalnızlığımla..

Ben Yalnızlığa katlanırım fakat Hasretinle Yaşamaya Asla Katlanamam Sevgilim, Beni Hasretin Kucağına Bırakma beni Sensizliğe Mahkum Etme Ne Olur…

Gençliğim Yoluna feda Olsun, Gözyaşlarım Sadece Senin Olsun, Bu kalp Sadece Senin Adınla Atsın, Hasretinle Bu Bedenim yansın, Seni Seviyorum Sen Benim Hayatımsın..

Hasret Kaldım Bakışlarına Hasret Kaldım Sevgilim, Seni Düşündüğüm Her Saniye Gözyaşlarımla Hasret Kalıyorum Aşkına Bebeğim..

Bir önceki yazımız olan Yalnızlık Sözleri başlıklı makalemizde anlamlı mesajlar, anlamlı sözler ve ayrılık mesajları hakkında bilgiler verilmektedir.

No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner