Hasret Msn Nickleri

Nis 5th, 2014

Aşkı reddetmek, güneşin batımını görmekten üzüntü duyduğ?u için doğuşunu izlemekten zevk almayı reddetmeye benzer..

Bir yürek nelere yeterse,bir can bir canı nekadar severse,bir damardan nekadar çok ,yaşam ölüme nekadar deşerse,sende artık benimiçin okadar değerlisin

Git rüzgar söyle onu nasyl sevdiğimi, uğruna ölebileceğimi, ama bir şeyi unutma, eğer bir baş?kasıyla mutluysa sus ve geri dön sessizce..

Aşk bir su damlası olsaydı okyanusları,bir yaprak olsaydı bütün ormanlarıi,bir yıldiız olsaydı tüm kainatı sana vermek isterdim. Ama, sadece seni seven kalbimi verebiliyorum.

Nasil ki uzaktaki yildiz parlak gelirse insana,uzakta oldugun icin tutkunum sana!Hani en guzel asklar imkansiz gelir ya insana,imkansiz oldugun icin tutkunum sana.

Kanatlarim kirik uçamam, ayaklarimda pranga yürüyemem, boynumda lale kipirdayamam, ölmek mi? Yagma yok, ben sensiz ölemem.

Dün yildizlara senden bahsettim, seni anlattikça daha çok parladilar. Ama biz ayriyiz dedim, birer birer kaymaya basladilar; Sirf seni dilemem için.

Rüzgarin kemanini çaldigi ve damlalarin pencerene vurdugu bir gecede yatagina uzanip hayalini kurdugun ve keske dedigin tüm güzellikler senin olsun..

Denizdeki sular kayalara neden çarpar bilirmisin? Kayalar onlari unutmasin diye çünkü onlar her çarpista tatli bir ani birakirlar tipki senin bana biraktigin gibi..

Dün gece sen uyurken kizila boyadim denizleri En derin uçurumlardan attim sensizligi Haber saldim rüzgarlara Fisildayacaklar kulagina seni ne çok sevdigimi.

Bir önceki yazımız olan Manalı Msn Nickler başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Tags:
No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner