Göcek ihalesi tamamlandı

Mar 26th, 2015

43456789

Taşyaka Bedri Rahmi Koyu’nun ihalesini de Gülen kazandı. Gülen’in bu koy için 900 bin TL civarında bir para ödeyeceği ifade ediliyor. İşletmeci koyları 29 yıllığına kiraladı.
MEVCUT İŞLETMELER YOK
Çevrecilerin avukatı Berna Ulutaş ise ayrıca işletmecilerin 30 yıllık hikayesini şöyle anlattı: “32 yıl önce bu aileler küçük gözlemeci gibi ufak tefek yerler açmış buraya. 30 yıl önce Valilik, ‘Sizi ortaklaştırıyoruz’ demiş ve 4 koyu 4’er aileye vermiş. Toplam 16 aileyi bir işletmede birleştirmiş bir anlamda kooperatif gibi olmuşlar. Her koyda 4 aile işletmelerini çalıştırmış ama sonuçta 16’sı bir çatı altında toplanmış. Dalamanlı aileler ve Yörükler… Yıllardır ortaklar, bir işletme olarak devam ediyorlar. İl Özel İdare’ler varken sorunsuz 30 yıldır buraları işletmekteler. Ancak Özel İdare’ler kapanınca bu sorun da diğer yerlerdeki gibi ortaya çıktı. Çok fazla aileyi ilgilendiriyor çünkü bu bölgede çok fazla benzer koy var ve onlar da bu şekilde ihaleyle işletmeye verilecek.

Bir önceki yazımız olan Sevgililer Günü hediyesi eşek semeri başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Tags:
No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner