Git Allah Aşkına Şarkı Sözü

Eyl 19th, 2014

Benim canım dediklerim bıçak gibi deldi. Sözüm sana kızım verdiğin sözler yerin dibi.Kimse anlamaz bilmez boşa çaba harcama, insanın başına gelmez dokunmaz yarasına.Melek dedik şeytan çıktı umutlarımı yeşertti. Son gördüğümde onu halinden memnun gibi.Burak salla gitsin herşey döner birgün geri, intiharı düşündüm ben birgün gece vakti!Sayende sigara ve bir kaç kötü alışkanlık, ak düştü saçlarıma her taraf karanlık.Nefesine muhtaç bir çocuk varken gidiş niye? Kanadı kırık şekilde yarası var içimde.Senin için unutmak bu kadar kolay mı sanki? Bazıları için uzaktan sevmek mi sevgi?Biliyorum ilk gün gibi olmaz herşey, inan geri dön deseler dönmez bitmiş herşey.

Ne Olur Git Israr Etme Dönemem Ben Geriye. Gözyaşlarım Akıyor Tenimden Kalbime.. Git Halim Yaman Zaten Dünya Başıma Zindan. Umutlarla Yaşanmaz Git Allah Aşkına..
Allah için anlat bana aşklar neden böyle? Biri gider biri gelir hançer vurur kalbime.Son dilekler tutuldu artık gerisi hikaye. Hiç mi biri karşılık vermez benim bu sevgime.Hayat bir fahişe bizse onların çakalları. Siktir ettim geride kalan onca aşkları..Hava burda yazken kış oldu sence neden? Gözümden sakındığım sendin giden oldun kalbimden!Hatırlamısın onca güzel günler geçirdik. Bir kalemde onca güzel şeyleri biz mahfettik!Dil yarası ağır evet ama katlanan bendim! Nefret geçti sevginin önünde ama ne yapim? Dünya bizim gibiler için değil asla! Anla yaşamdan umudum yok asla! Kanma iki üç günlük onca aşklara!Sanma seni seviyor diyecek elveda!

Ne Olur Git Israr Etme Dönemem Ben Geriye. Gözyaşlarım Akıyor Tenimden Kalbime. Git Halim Yaman Zaten Dünya Başıma Zindan. Umutlarla Yaşanmaz Git Allah Aşkına..

Sen Gözümün Nuru, Gönlümün Prensesiydin Bir Zamanlar.. Oldu Mu Şimdi Bırakıp Gitmen? Yaraladın Derinden.. Saat Gece 2 Ben Seni Düşünürken. Sen Başka Kollarda. Yazık Yazıklar Olsun Git Allah Aşkına.

Bir önceki yazımız olan Gelmesende Olur Şarkı Sözü başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Tags:
No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner