Galatasaray’da Eboue skandalı Spor Haberi

Oca 24th, 2015

213
PANDEV-DZEMAİLİ YÜZÜNDEN

Prandelli’nin sezon başında gözden çıkardığı Eboue’yi yeni yönetim kadroya dahil etmek istedi. Önce Sabri’yi affederek takıma kazandıran yöneticiler, işe yaramayan bir yabancıyı kiralık vererek Eboue’yi de kadroya almayı düşündü. Ancak karşılarına hiç beklemedikleri bir engel çıktı. Transferin son gününde Pandev ve Dzemaili’yi alan Aysal yönetiminin, yabancı sınırının aşılmış olması sebebiyle TFF’ye sezon sonuna kadar Eboue’ye lisans çıkarılmayacağına dair bir taahhütname verdiği ve Fildişi Sahilli oyuncunun 9. yabancı olarak bu şekilde askıya alındığı ortaya çıktı.

GERİ DÖNÜŞ YOLU KAPALI

Fildişi Sahilli oyuncudan yeniden faydalanmayı düşünen yönetim ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, bu gerçeği öğrenince büyük şok yaşadı. Lisans çıkarılan Amrabat’ı Malaga’ya, Ontivero’yu da G.Antep’e kiralayan eski yönetimin, tecrübeli sağ beke lisans çıkarılmayacağını garanti etmesi üzerine yeni yönetimin Eboue planları suya düştü. Böylece geri dönüş yolu kapanan Eboue, kendisine kulüp bulamayınca ‘yattığı yerden’ para kazanmaya devam etti.

Bir önceki yazımız olan Alman Hükümeti Soykırım Demeyecek başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner