Fatma Girik Taksici Anısıyla Kırdı Geçirdi

Ağu 7th, 2015

fatmaagirik

İstanbul Büyükçekmece Belediyesi’nin her yıl düzenlediği 16.ncı Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde  Yaşam Boyu  Onur ödülüne lâyık görülen usta oyuncu Fatma Girik ödülünü alkışlar arasında aldı.Sevilen sanatçı hayranlarının büyük sevgisiyle ödülü alırken duygu dolu anlar yaşadı.Heyecanlı olduğu gözlenen Fatma Girik bir taksiciyle yaşadığı anıyı gelen konuklarla paylaştı.Onur konuğu olarak katıldığı salonu kahkahaya boğan ünlü yıldız   “Annem Gayrettepe’de oturuyor. Ben de bir yere gitmek için taksi çağırdım. Taksiciye ‘Gayrettepe’ye gideceğim’ dedim. Taksici bana, ‘Yavrum ben oraya gitmiyorum’ dedi. Ben de bana yavrum deyince hemen camdan içeriye girdim ve ‘İstiyorsan senin dediğin yere gidelim’ dedim. Beni görür görmez ‘Başkanım özür dilerim’ diyerek indi ve hemen kapıları açtı. Ben de dedim ki ona ‘Oğlum ben 72 yaşındayım bu yavrum lafı benim hoşuma gider ama tutar genç birine söylersin başın belaya girer’ dedim” dedi.Neşeli anlar yaşanan salonda Fatma Girik’in yaptığı bir itirafta hüzünlü anların yaşanmasına sebep oldu.Bilindiği üzere Fatma Girik’in hayat arkadaşı ünlü yönetmen Memduh Ün uzun süredir komada ve Girik hergün hastaneye giderek sevdiği adamı yalnız bırakmıyordu.Girik “Ben bu ödülü aldım ya artık buradan Bodrum’a uçarak giderim. On aydır bodrumda hastanede yoğun bakım kapısında bekliyordum. Çok değerli bir arkadaşım yoğun bakımda yatıyor ve ben onun yanından hiçbir yere gitmiyordum. Büyükçekmece Başkanı Hasan Akgün arayınca onu kıramadım. Bana bu ödülü layık gören jüri üyelerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bir önceki yazımız olan Bakan Avcı Dershanelere Açıklık Getirdi başlıklı makalemizde Anayasa Mahkemesi, Anayasa Mahkemesi haberleri ve Dershane hakkında bilgiler verilmektedir.

No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner