F Harfi ile Başlayan Rüya Tabirleri

Şub 9th, 2014

fıstık görmek

hayırsever bir kimseye Fıstık yemek kolaylıkla elde edilen rızka yahut hamile kadının doğurmasına delalet eder. ( Ayrıca Bakınız: Çerez.) Rüyada fistik içi görmek İbn-i Şirine göre mal ve nimete del ..

fidan görmek

yeni dogan bir çocuğa isaret eder. Bahçesine bir fidan diktiğini görmek evli ise çocuğu olacağına bekar ise evleneceğine işarettir. Saksıya dikilen fidan nişanlanacagina işarettir. Bir başka rivaye ..

fil görmek

kaba yaratılışlı kimseye Filin hortumuyla savrulduğunu görmek görevden uzaklaştırılmaya yahut vefata Onun hortumundan bir şey çıkarma yahut onu sağmak idare edenler tarafından gelecek helal kazanc ..

fil suresi görmek

dinlemek veya ondan bir parçayı okuduğunu veya üzerine okunduğunu görmek hacca gitmeye yorumlanır ve fil suresini gören kişi hasımlarına karşı galibiyet kazanır.

Bir önceki yazımız olan E Harfi ile Başlayan Rüya Tabirleri başlıklı makalemizde Başlayan, e ve e harfi ile başlayan hakkında bilgiler verilmektedir.

No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner