E Harfi ile Başlayan Rüya Tabirleri

Şub 9th, 2014

erik görmek

Hastanın erik yemesi şifa bulmasına Mevsimi dışında görülen erik üzüntü keder ve hastalığa delalet eder. Rüyada erik görmek hiç beklemediği bir yakının ihanetine uğrayacağına işaret eder. Olgun er ..

erik ağacı görmek

bir rivayete göre sakat bir adam ile eger meyvesi siyah ise ünlü bir doktorla tabir olunur. Erigin bardak erigi kaysi erigi Ürdün erigi türbe erigi can erigi çakal erigi gibi bir çok çesitleri ..

erkek bebek görmek

Rüyada bir erkek bebek görülmesi; müjde alınacağına işaret eder. Bir kimsenin rüyasında küçük bir oğlan çocuğunu sırtına yüklendiğini görmesi; o kimsenin üzüntüye maruz kalacağına ve hastalanacağına d ..

erkek çocuk görmek

güvenilir dostlara malik bulunduğunuza ve bütün hareketlerinizin herkes tarafından saygı ile karşılandığına işarettir. Rüyada erkek bir çocuk görmek çevrenizde güvenebileceğiniz dostlara sahip olduğ ..

et görmek

Eti kızarttığını ya da kebap yaptığını görmek kendisinin yahut bir yakınının hastalanmasına Kasaptan et aldığı halde onu eve götürmediğini görmek hastalıktan sonra şifaya Kasapttan aldığı eti

Bir önceki yazımız olan D Harfi ile Başlayan Rüya Tabirleri başlıklı makalemizde Başlayan, d ve D Harfi ile Başlayan hakkında bilgiler verilmektedir.

No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner