Dolunay Partisi Resmen Kuruldu

Oca 30th, 2015

Türkiye’de 47 ilde örgütlenme çalışmalarını tamamlayan Serdar Okuyucu’nun Genel Başkanlığı’ndaki Dolunay Partisi, geçtiğimiz hafta İçişleri Bakanlığı’na sunduğu kuruluş dilekçesi ve evraklarına ilişkin ‘alındı belgesi’ni aldı. Çankırı İl Başkanı Yaşar Kaçar’a teslim edilen belge ile parti resmi hüviyetine kavuştu.
324567897678
Dolunay Partisi Genel Başkanı Serdar Okuyucu, milletin anayasal haklarına dayanarak oluşumunu tamamladıkları partinin kuruluşuna ilişkin hafta başında alıkonularak ‘alındı belgesi’ verilmeyişini protesto ettiklerini hatırlattı. “Egemenlik kayıtsız şartsız milletinse biz gerçekten millet olarak geliyoruz” diyen Okuyucu, “Dolunay ışığı varken başka ışık sönük kalır. Bu konuda bize en önemli güç, bizim yanımızda olan inanmış insanlardır.” dedi.

BÜYÜK KONGRE 20 ŞUBAT’TA KIZILCAHAMAM’DA

Dolunay’ın vatana, millete ve insanlığa kutlu ve hayırlı olmasını dileyen Okuyucu, 20 Şubat 2015 tarihinde Ankara Kızılcahamam’da iki günlük kampa girerek ilk büyük kongrelerini gerçekleştireceklerini söyledi.

Bir önceki yazımız olan Galatasaray'da Eboue skandalı Spor Haberi başlıklı makalemizde eboue, Galatasaray ve Galatasaray haberleri hakkında bilgiler verilmektedir.

Tags:
No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner