Demiştim Şarkı Sözü

Eyl 19th, 2014

Demiştim sana olmaz.. sen gidince bitti bak .Onca yılın hatrı var diye birleştik olmadı bak. Hep başka kişiler istedi diye barıştık ,iki yüzümüz gülünce kendimizi kandırdık. Benim birtanem şimdi kaldı gözü yaşlı. Senin cantanen eskidendi deli aşkı. Şimdi görsem yüzümü çeviririm o haldeyim. Sanmaki ayrılık girdi diye bitti benim sevgim. Dolaştığımız yerleri görürsem kör olayım. Sen mutlu ol diye adına şarkılar yazdım. Harfini kazıdım ağaca su verdim hergün. Ne zaman yaprak dökülse anladım yakın ölüm. Her gece uyku yok bu bedende infaz var. Her gece kabuslar benim yanı başımdalar. Hayalin hep önümde güzel günler geçmiş be. Şimdi ağla, ağlamanın vakti çünkü bugünler..

Dayan Yüreğim. Der Ki Onsuz Neyleyim. Öldüren Bu Sevda. Engel Olur Yarınlarıma. Sahte Değil Bu Gözler. Yalandı Sevgiler. Attığın Her Adım. Ölüme Sürükler.

Demiştim yapma, etme.. gidersen perişan hale geliriz diye. Ne diller döktüm gündüz gece. Sen kendi yolunu seçtin, bense aynı yerde beklerim gelirsin diye! Şimdi dimdik ayakta, şimdi rıhtıma doğru yol alırım. Sense ağla çünkü ağlamakla geçer bu günler..

Bir önceki yazımız olan Bakışların Manasız Şarkı Sözü başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Tags:
No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner