Değişik farklı sözler

Eyl 5th, 2014

Butun Dileklerim Senin içindi bir zamanlar, şimdi ise bütün beddularım senin için yankılanıyor boş odamda, yazıklar olsun sana verdiğim zamana..

Eski Anıları Hatırladıkça Hafif bir tebessüm ile anıyorum adını ve sonra ihanetin geliyor aklıma gözyaşlarımla unutmaya çalışıyorum bana dediklerini..

Her Mevsimi Seninle ilkbaharım gibi yaşarken ihanetinle yaşadığım en güzel zamanlarımı kara kışlara çevirdin, ihanetinin rüzgarı vurdu bedenimi ürkek yaşamayı öğretti bana..
atımda Yaşama Sevinciyken hep yolunu gözledim, Hep Sen Sen Derken, Sen Yalanlarınla ihanetinle sahte gülüşlerinle bitirdin beni..

Bumuydu Senin sevgin ? Bumuydu Bana Verdigin Sözlerin? Hani Nerdesin Nerde? Sende Bir ihanetin içinde Kaybettin Kendini Sahte Sevgili..

Bir önceki yazımız olan isyan Sözleri başlıklı makalemizde anlamlı sözler, isyan ve isyan Sözleri hakkında bilgiler verilmektedir.

No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner