D Harfi ile Başlayan Rüya Tabirleri

Şub 9th, 2014

dalak görmek

sağlık ve kuvvet. Câfer-i Sâdık ın yorumuna göre: Kişinin rüyasında kendisinde dalak olduğunu görmesi; o kimsenin eline mal geçeceğine dalağını çıkarıp attığını görmesi; servetini bol bol harcadığın ..

rüyada dalga görmek
DALGA: Rüyada dalga görülmesi; bir çok şekillerde tabir edilir. Rüyanızda bir kayık içinde bulunduğunuzu ve dalgalara yakalandığınızı görmeniz; hayatınız boyunca durmadan iş değiştireceğinize ve hiçbi ..

dalgıç görmek

kara ikliminde bulunanlar için hırs ve tamaha Dalgıç zor ve çetin işlere gözü kapalı giren insana Dalgıç öncü imamların ve alimlerin sözlerini kendine prensip edinen mürşitlerin güzel uygulamala ..

\dalkavuk görmek

bir müslümanın şerrinden korunmak gayesiyle birinin yüzüne gülmesi memnuniyet verici iş ve durumları tercin etmesine ve sadaka vermesine delalet eder Dünyalık maksadıyla yahut yaranmak gayesiyle da ..

Bir önceki yazımız olan C Harfi ile Başlayan Rüya Tabirleri başlıklı makalemizde C, c harfi ve C Harfi ile Başlayan hakkında bilgiler verilmektedir.

No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner