Cimbom Konya’da Yikti Gecti

Ağu 30th, 2015
cimbom konya

Galatasaray konya maçı

Osmanlıspor yenilgisiyle taraftarlarını hâyâl kırıklığına uğratan aslan Konya’da hem coştu hemde coşturdu.10 kişi kalmasına rağmen rakibini adeta yıkıp geçen aslanlar ilk 3 puanını aldı.Torku Konyaspor’u kendi evinde ağır bir yenilgiye uğratan Galatasaray Torku Arena Stadı’nda gol show yaptı.Karşılaşmanın 8. dakikasında Sabri’nin ortasıyla Burak Yılmaz kafa vuruşu ile topu filelere yolladı.31. dakikada Torku Konya Spor’lu Meha’nın golü ile kor eşitlensede 39.  dakikada Semih Kaya’ya çarpan topun ağlarla buluşmasıyla skor 2-1 oldu.İlk yarıyı rahat bir skorla tamamlayan Galatasaray ikinci yarıda adeta Torku Konyaspor kalesine gol oldu yağdı.89. dakikada Hollanda’lı yıldız Sneijder’in vuruşuyla Cimbom koru 3-1’e taşıdı.Temponun düşmediği maçta tarafların coşkusu 4. golle taçlandı ve Galatasaray 90+4’de Sneijder’in kendisinin 2.,takımınınsa 4. golünü atmasıyla maçı 4-1’lik muhteşem bir skorla tamamladı.Son günlerde takım içerisinde huzursuzluk olduğu ve Burak Yılmaz’ın gideceği haberleri spor basınında geniş yankı bulurken,futbolcuların ve teknik ekibin çıkan olumsuz haberlere inat kenetlenmiş hali ve azmi aslanların ”sorun yok” mesajı olarak algılandı.Spor ve magazin basınında ardı ardına çıkan olumsuz haberler ve futbol yorumcularının acımasız eleştirilerine kulak tıkayan Hamza Hamzaoğlu ve başta Burak Yılmaz olmak üzere tüm kadronun haberlere kulak tıkadığı ve maça dörtelle sarıldığı gözlendi.Geçtiğimiz sezonu dördüncü yıldızla tamamlayan ve adeta kupaları silip süpüren Galatasaray rakiplerine 4-1’lik skorla adeta gövde gösterisi yaptı.

Bir önceki yazımız olan Aslı Enver'e Sosyal Medya Şoku başlıklı makalemizde Aslı Enver, aslı enver birkan sokullu boşandı ve Aslı Enver haberleri hakkında bilgiler verilmektedir.

No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner