C Harfi ile Başlayan Rüya Tabirleri

Şub 9th, 2014

cezalanmak görmek

borçlarından dolayı da biraz üzüleceğine manevî sorumluluğunun bu sıralarda biraz daha artacağına ve önemli bir meselenin de çıkmaza gireceğine böyle bir rüyanın görülmesi işaret eder. ..

cezayir görmek

Bir kimsenin rüyasında Cezayire bir yolculuk yaptığını görmesi; o kimsenin bir esmerin aşk tuzağına düşerek bu yolda bütün varlığını harcayacağına yorumlanır. ..

cezve görmek

kişinin rüyasında pişirmiş olduğu kahveyi fincanlara koyarak misafirlerine ikram ettiğini görmesi; o kimsenin yeni bir dost kazanacağına kişinin rüyasında kendisine kahve ikram edildiğini görmesi; o ..

cımbız görmek

Bir kimsenin rüyasında cımbızla vücudunun herhangi bir yerinden kıl çektiğini görmesi; o kimsenin küçük bir zarara maruz kalacağına ve bir yakınının sitemli sözlerini işiteceğine delildir. ..

cırcır böceği görmek

Rüyanızda bir cırcır böceği görmeniz; değerli sütlerinizi lüzumsuz işlerle boş yere harcadığınıza veya müjdeli bir haber alacağınıza işaret eder.

Bir önceki yazımız olan B Harfi ile Başlayan Rüya Tabirleri başlıklı makalemizde B Harfi, B Harfi ile Başlayan ve B Harfi ile Başlayan Rüya Tabirleri hakkında bilgiler verilmektedir.

No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner