bonzai ve zararları

Haz 11th, 2015

Bu konumuzda bonzai illetinin zararlarından kısaca bahsedeceğiz. Uzun uzun olarak iF sitemizde zararlarından hep bahsettik Bonzai günümüzde çok yaygınlaşan ve insanı ölümlere götüren zehirin adıdır. Genel ismi olarak bonzai denilir ancak farklı isimlerle de lanse edilebilir.

Ne Nedir

Birçok insanın hayatına ve sağlığına etki eden bu zehir çok can yakmış ve aileler bile dağılmıştır. Bunun pencesinden kurtulmanın yolu arkadaş çevresinden uzak durmak ve bir kere dahi olsa onu kullanmamak.

Sizlerde bunun zararlarını insanlara anlatarak yardımcı olabilirsiniz. Son bir kaç yılın en tehlikeli maddesi olan  bu sentetik zehir ve içinde tam nelerin olduğu bile dahi bilinmeyen tek kullanımda bağımlılık ve ölüm riskinin oluştuğu anlar gerçekleşebilir.

En çok denk gelinen durumlar arasında. Baş dönmesi, kusma, korku, endişe, bad trip (ölüm tribi de denir) çevrenizde içen ve kullanan varsa bunları uyarın zararlarını tamamen anlatın herkes üstüne düşen görevi yaptıktan yoksa sorunlar ortadan kalkacaktır.

Bir çok yazımızda bu zehirle ilgil makalaler yazarak insanları bilinçlendirdik. Umarım insanlara faydalı olmuşusuzdur.

bonzai

Bir önceki yazımız olan Şimşek'ten çiftçilere müjde başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner