B Harfi ile Başlayan Rüya Tabirleri

Şub 9th, 2014

bomba görmek

rüyanızda bir bombanın patladığını görmeniz; para ve mal kaybına uğrayacağınıza rüyanızda bir yere bomba attığınızı görmeniz; bir probleminizin halli hususunda yakın dostlarınızdan büyük bir yardım ..

bombardıman görmek

Rüyanızda bulunduğunuz köy veya şehrin uçaklar veya harp gemileri tarafından bombardımana tutulduğunu görmeniz; köyünüzün veya şehrinizin tanınmış kişilerinden birisinin vefat edeceğine veya bulunduğu ..

boncuk görmek

bir kavim ve kabileden olmadığı halde o kavim ve kabileye benzemeye çalışacağına yorumlanır.Rüyanızda renk renk boncuk dizdiğinizi görmeniz; kurmakta olduğunuz hayalînizin yakında gerçek olacağına b ..

boncukçu görmek

Rüyanızda boncukçu görmeniz; hanımların işleriyle uğraştığınıza ve onların işlerini düzenlemeye gayret gösterdiğinize delalet eder

Bir önceki yazımız olan A Harfi ile Başlayan Rüya Tabirleri başlıklı makalemizde A, A Harfi ile Başlayan Rüya Tabirleri ve Başlayan hakkında bilgiler verilmektedir.

No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner