Aslı Enver’e Sosyal Medya Şoku

Ağu 29th, 2015
aslı enver

Aslı enver

Geçtiğimiz gün Birkan Sokullu’nun ani bir kararla Aslı Enver’den ayrıldığı haberini yayınlamıştık.3 yıllık evliliklerinden sonra Birkan Sokullu Aslı’yı sosyal medya hesaplarından takibi bıraktı ve eski eşi Aslı Enver ile birlikte bulunan tüm fotoğraflarını sildi. Aslı tarafında durum biraz farklı tabi. Aslı, henüz eski eşi Birkan Sokullu’yu sosyal medya hesabından takip etmeyi bırakmamış ve fotoğrafları halen duruyor.

Kendi yorumumu yapacak olursam bir kişi 3 senedir birlikte olduğu kişiyi tek bir lafta boşayıp, tüm ilişkisini bağlantısını bir anda kesiyorsa burda ani alınmış bir karar değil daha önceden düşünülmüş bir şey yatar derim.Sadece bizlere şuan lanse etmiş o kadar.Kendimden düşünecek olursam, evliliği geç sevgilimden ayrıldım diyelim hayatımın her alanından çıkarmaya çalışıyorsam bu kişiyi bana çok büyük bir yamuk yapması gerekir.E tabi bu yine de benim yorumum. Çiftimizin neden ayrıldığını veya kimin suçlu kimin suçsuz olduğu konusunda yorum yapamam. İki taraf için de hayırlısı olması dileğiyle..

Bir önceki yazımız olan Levent Kırca Kanserle Savaşıyor başlıklı makalemizde kanser, kemoterapi ve Levent Kırca hakkında bilgiler verilmektedir.

No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner