AK Parti binası önünde patlama

Şub 13th, 2015

0215478

TORPİL BENZERİ PATLAYICI
Görgü tanığı Aydan Günay, 19-20 yaşlarında kahverengi montlu bir gencin binanın girişine torpil benzeri patlayıcı attıktan sonra koşarak uzaklaştığını söyledi. Patlama sesiyle büyük korku yaşadıklarını anlatan Günay, ’Dur’ diye bağırdığını, ancak gencin kaçmaya devam ettiğini kaydetti.

AK Parti aday adayı Muhittin Kayabaş, “Patlamanın bizimle alakası olduğunu sanmıyorum. Emniyet güçlerimiz var. Sabote etmek için yapılmış bir hareketse bu karşılıksız kalmaz” dedi.

Olay saat 14.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Ak Parti ilçe merkezinin bulunduğu 3 katlı binanın girişinde meydana geldi. Ziraatçı Muhittin Kayabaş’ın AK Parti Muğla Milletvekili aday adaylığını açıkladığı sırada binanın girişinden şiddetli patlama sesi geldi. Binada bulunanlarla çevredekiler paniğe kapılırken, görgü tanıkları binanın önüne torpil benzeri patlayıcı atan bir kişinin koşarak kaçtığını söyledi. Polis bu kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Bir önceki yazımız olan Fenerbahçe ve Beşiktaş'a PFDK şoku başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Tags:
No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner