Ağır Abi Sözleri

Eyl 5th, 2014

Bizler Sokaklarda Aşkını Bir Sigarayla Anlatanlardan Değiliz Bizler Evlerinde Adına Şarkılar yazan gençleriz. Bizler Ağır Abileriz. Seversek Ağırdan Severiz.

Boşuna yeşillenme Mekanımda Solarsın Laflarımla, Posta Koymaya Çalışma bana Mektup Olursun Sonunda..

hayat Bir futbol Gol Atmak için Çalışırız, Oyuncu Değişiklikleriyle Hayatı Tamamlarız. Korner Ofsayt Taç Faketmez Biz penaltıların Adamıyız.

Hiç Boşuna Rüzgar yapma Sonunda Olucaksın madara, Şekillerini Kendine Sakla, Şaklaban Olursun Yanımda.

Zibidi Gibi Oynama yanımda, Erkek Ol bak Dalgana, Süslü Sözlerinle Makyaj yapma bana, Az Ağır Ol Saygı Duyalım Laflarına.

Saklambaç oynuyoruz hayatla Acılar Kovaladıkça Saklanan bedenlerimiz, Mutluluğa hasret Kalmış Gözlerimiz, Biz Hayata Ağır Gelenlerdeniz.

Hiç yaşamadım hayatı Gülerek Güzelim Ağır Romanlar Yazdık içine Acılarımızı Sakladık, Sende Gözyaşlarınla Hayata Başlama Güzelim Biz Alıştık Çekeriz Derdi kederi Uzak Dur benden ve Ağır Sözlerimden.

hayat Bir Okul Gibi Öğreniriz Acıları Sevinci, hayat Bir öLüm Gibi Nekadar yaşarsan yaşa Sonun öLüm Olucak Ya iyi yoldan yada Kötü Yoldan Gireceksin Toprağın Altına.

Sevgide Biter hayatın bittiği Gibi Gülüm Sen Sadece Bitene Kadar Sev beni bende Seni Severim Gülüm..

Yalanda Olsa Sevgin Gözlerime Bak yeter ben Gözlerine Bakarak Kurşun Acılarını Unuturum yalanda Olsa Güzelim.

Bir önceki yazımız olan Bilinmeyen Sözler başlıklı makalemizde anlamlı sözler, aşk sözleri ve Bilinmeyen hakkında bilgiler verilmektedir.

No comments yet.

kelebek mirc - kelebek sohbet odaları - kelebek chat - zurna mirc - zurna sohbet - güzel sözler

KelebekFinal Ailesi olarak itibari ile güncellenmiştir.

magazin haberleri - güzel sözler - korsan taksi esenyurt - mersin mezar modelleri - mersin escort sitesi - şişli tekel bayi - mersin veteriner